II. Erzsébet brit királynő Meghan Markle megalázó születésnapi köszöntő születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Talán már sosem fognak megbékélni egymással a királyi család tagjai. 

Meghan Markle néhány nappal ezelőtt, augusztus 4-én ünnepelte 41. születésnapját, azonban II. Erzsébet részéről elmaradt a születésnapi köszöntés - legalábbis a nyilvánosság előtt nyoma sincs a jókívánságoknak.

Sem a királynő, sem a The Royal Family hivatalos Instagram-oldal nem üzent a különleges napon, bár az online felköszöntés már szinte hagyomány a királyi család Instáján.

Harry herceg és felesége, Meghan Markle 2020 januárjában kezdett új életet az Egyesült Államokban. Forrás: AFP/Saeed Khan

A királyi család többi tagja figyelmesebb volt, Katalin, Vilmos, Károly herceg és Kamilla is posztolt Meghan születésnapjának alkalmából - szúrta ki a Ripost.

Harryék és a királyi család közt a viszony akkor mérgesedett el igazán, amikor a hercegi pár lemondott minden címéről és egy Oprah-nak adott interjúban kiteregették a szennyest.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.