RETRO RÁDIÓ

Pozitív sorsfordulatra számíthat ma a Skorpió





Ha eddig számtalan nehézséggel is kellett számolnia, most új utakra térhet végre az élete sora.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.08.11.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Vénusz az Oroszlán jegyébe lép, ami nagyon kedvez önnek. A szerelemben most szerencsés, ha szingli, akkor bizony több rajongója is akad majd a következő periódusban. Megéri várni kicsit, rövidesen a nagybetűs szerelem is bekopogtat az életébe.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Magánéletében kedvező fordulatot hozhatnak ma a csillagai. De ez a pozitívum csak akkor fog megtörténni önnel, ha nem mondott le magában végleg róla. A reményt nem szabad sohase feladni, merjen álmodni róla!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Itt az ideje a régi nagy tervei valóra váltásának. Ma egy véletlen találkozás is a kezére játszhat ebben. Egy régi ismeretség felújítása váratlan lehetőségekkel kecsegtethet. Ne legyen szégyenlős: ami a szívén, az a száján!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ügyesnek bizonyulhat ma az ismerősi körében a játszmák terén. A szövetségek kötése éppúgy nem esik nehezére, mint az ellenségek megvezetése. A taktikázást mesterfokon űzi, de legyen ugyanakkor nagyvonalú, ha módja van rá!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Vénusz a Oroszlán jegyébe lép: eljött az ön ideje! A Vénusz a szerelemben, párkapcsolatban hoz sok örömöt, boldogságot, és a pénzügyekben is fellendülést ígér. Most megtalálja a számítását mindenben!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Érzelmi élete kiszámíthatatlan, és nagyon intenzív. Egy kis kedvességgel, humorral nagyon sokat tehet a javulásért. Vegye észre a jót a rossz helyett, és ne a kritikákat fogalmazza, hanem a dicséreteket!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A szokottnál rámenősebb lehet, és ez bizony némi ellenérzést kelthet a környezetében. Ám nem lehet mindig a szokásos libikókázást játszania, néha bizony konfrontálódni kell az eredmény érdekében. Aztán úgyis megbékíti őket.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma végre eljött az ideje a pozitív sorsfordulatnak. Ha eddig számtalan nehézséggel is kellett számolnia, most új utakra térhet végre az élete sora. Használja a kapcsolatait! Valakinek valaha segített, most visszaadhatja a kölcsönt.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Nyugtalan természete folytonosan új utakra hajtja. A talpraesettség nem hiányzik önből, de a kitartást még tanulnia kell. A mai nap azonban kedvez minden változtatásnak, mert az újító változtatásokat a bolygók kontrollálják.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Az utóbbi időben sok dologról le kellett mondania, de a célt szerencsére nem tévesztette szem elől. És az a fontos. Ha lassítják is a körülmények, hamarosan új lendületet vesz a sorsa. És akkor már le sem tudja fékezni.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Több időt kellene töltenie a családjával. Önmaga is érzi, hogy az nem elég, ha pusztán egy légtérben van velük. A törődés sem csupán a főzésből, mosásból áll, bár az sem kicsi dolog. A párja különb elbánásra vágyik.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Kár a pénz miatt aggodalmaskodnia. A rágódás önmagában még nem segít, de ha határozott terveket dolgoz ki, és azok érdekében kitartóan tevékenykedik, akkor sikeres lehet. Lásson neki még ma, keressen új lehetőségeket!





Ezeket olvastad már?
Ezeknek a csillagjegyeknek nem úgy alakulnak a dolgaik, mint tervezték

Ezeknek a csillagjegyeknek nem úgy alakulnak a dolgaik, mint tervezték

Heti horoszkóp: ez a csillagjegy találkozik a Nagy Ő-vel

Heti horoszkóp: ez a csillagjegy találkozik a Nagy Ő-vel

A vonzó és funkcionális homlokzatok tervezésének titkai (x)

A vonzó és funkcionális homlokzatok tervezésének titkai (x)

Ennek a csillagjegynek ma minden dolga könnyebben sikerülhet

Ennek a csillagjegynek ma minden dolga könnyebben sikerülhet

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás