Minden előjel nélkül halt meg Varnus Xavér öccse: kiderült, mi okozta a tragédiát

Forrás: Origo -
halál gyász Varnus Xavér öccse tragédia Varnus Xavér falat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű és világszerte elismert magyar orgonaművész júniusban veszítette el testvérét. Ádám nem szenvedett semmilyen betegségben, így váratlan halálhíre teljesen letaglózta a családot.

Varnus Xavér pont Kanadában tartózkodott, amikor megtudta, hogy öccse elhunyt. A zenész azonnal repülőre szállt és hazautazott, hogy édesanyja mellett lehessen. A testvérek nagyon jól ismerték és szerették is egymást, ezért a fájdalom elviselhetetlen Xavér számára. Az orgonista a hír bejelentésekor időt és türelmet kért, most viszont megtörte a csendet.

A zenész maga árulta el, hogy öccsének halálát egy falat okozta és a családjuk pár bensőséges titkát is megosztotta a Best Magazin olvasóival.

Story gála Varnus Xavér Forrás: Origo

"Régi hagyományunk, hogy Kanadába való hazutazásom előtti napon anyával és Ádámmal, valamint a fiaival mindig elzarándokolunk a Fiumei úti temetőbe a családi sírbolthoz. Őseink maradványainál búcsúzunk el ilyenkor egymástól. Így volt ez idén márciusban is, nem gondolhattuk akkor, hogy ezen az ikonikus helyen találkozunk így, hármasban utoljára"

– mondta Xavér a lapnak, aki elárulta, hogy öccsének temetése októberben lesz, édesanyját pedig magával viszi Kanadába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.