RETRO RÁDIÓ

Úrinő vagy szobalány? Ez vagy a csillagjegyed szerint!





Íme egy lista, amely elárulja, hogy miként viselkedsz a való életben! Szívesen kiszolgálod a szeretteidet vagy inkább irányítod őket?



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.16.
horoszkóp

Kos

III. 21.–IV. 20.

Megalkuvást nem ismerő hölgy. A Kosok képtelenek engedelmeskedni vagy bárki kedvében járni, még akkor sem, ha a legjobb szándék vezérli őket, vagy manipulálni szeretnének. Szükségük van arra, hogy mindenki őket szolgálja és engedelmeskedjenek neki, de elvárja, hogy mindezt úgy, mintha erről valójában szó sem lenne. A Kos szerint egyenlő vagy vele, ám érzed, hogy ez nem így van. És nincs vita.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Gondoskodó hölgy. A Bika határtalan felelősségérzettel van a szerettei iránt, így azt lehet mondani, hogy szinte bárki azt tesz vele, amit akar, és ehhez nem kell semmiféle erőfeszítést tenni. Aztán egyszer csak betelik nála is a pohár, és a Bika durván szétcsap a ronda bánásmódért, de hamar meg is bánja a tettét, és ezért szinte vezekel. És újra kezdődik minden.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Az ikrek pokoli panteonjában több személyiség is sorakozik: ott leledzik a szerető, a szobalány, és a kopasz ördög is. Felesleges találgatni, hogy éppen melyik személyiségét veszi elő és mutatja meg, mert elég változó a hangulata. Mint úrinő, szégyell parancsolgatni, ám mint szobalány, folyamatosan szabotálja a kötelességeit, ördögi óráiban pedig konyhai forradalmat készít elő. Jó játszadozást!

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Ő a főszolga. A ház szürke eminenciása mellett nemcsak a szolgák járnak lábujjhegyen, hanem maguk a tulajdonosok is, a vendégekkel és az elkényeztetett agárral együtt. A való életben ez azt jelenti, hogy a Rákok nem díszelegnek ugyan úrinő szerepben, inkább úgy tesznek, mintha szolgálnának és gondoskodnának, ám minden láncszem az ő kezükben van, és nem is adják át másnak.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Nagylelkű hölgy. Általában nincs szüksége semmire a szolgáktól, kivéve a csodálatot és az engedelmességet, azokban a pillanatokban, amikor készen áll rájuk fordítani királynői figyelmét. Amíg megkapja a csodálatot, mindenki azt csinál, amit szeretne, de ha kevésnek érzi az odaadást, felzaklatja, az pedig senkinek sem jó. Bánkódni pedig nem szokott senki után, elve az ugyanis, hogy mindenki pótolható.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Haladó úrhölgy. Hatalmas irodalom van a fejében a szabad gondolkodásról, a toleranciáról, ennek eredményeként pedig a Szűz gyakran szolgaként viselkedik. Fáradhatatlan gondoskodásától azonban egy idő után mindenki elfárad. A Szűz folyton azt hangsúlyozza, hogy nem tiszte megmondani, más hogyan gondolkodjon vagy érezzen, de valahogy mégis úgy irányítja a dolgokat, hogy a rabja leszel.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Pótolhatatlan szolga. A Mérlegek született pszichoterapeuták: feladatuknak érzik a gondoskodást, legyen szó a szomszédok lelki állapotáról vagy a családja jóllétéről. Bármihez nyúl, ott szépség és harmónia terem. Senki sem kényszerítheti szolgálatra őket, ezt szívesen megteszik azoknak, akiket szeretnek. Mosogatnak, takarítanak vagy bármit megtesznek, cserébe ők irányítanak. Észrevétlenül.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Ez a hölgy egy igazi példakép. Ne feledd azonban: bármilyen kép is születik erről az úrinőről a piszkos kis fantáziádban, azt ő már mindet kipróbálta. Nagylelkű szeretőnek is mondható: kérj és megadja. Főszabály azonban, hogy aztán később ne reklamálj, ha mondjuk véletlenül egy istállóban ostoroz meg. A vesédig lát ezen a téren. Ám ha belemész a játékba, onnan nincs menekvés.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Egy igazi, kedves hölgy. Nem szolgál ki senkit – ez köztudott tény. Nem is igazán parancsol, inkább tanácsokat osztogat. Általában szeretik az emberek a meglátásait és ennek örül. De ha valamilyen oknál fogva ellenáll neki bárki, és butaságnak titulálja a bölcsességeit, úgy bármi jöhet: akár egy tarkón csapás is evezővel, mondjuk a konyhából. Csak azért, hogy gyorsabban megértsd.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Született szolgáló, aki képes előre látni és teljesíteni hozzátartozói minden vágyát, óhaját. A trükk abban rejlik, hogy ezek az emberek gyorsan kiakadnak az ilyen, látszólag feltűnésmentes, de mindenre kiterjedő gondoskodástól, és egy idő után rájönnek, hogy enélkül már nem tudnak élni. A Bak átveszi felettük a hatalmat és áldozatai ezután bármilyen kívánságát teljesítik a kis ravasznak.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Veszélyes szolga. Szabadságszerető természete annyira undorodik a kényszer minden gondolatától, hogy nem tud sem úrhölgy, sem szolga lenni. Az élet néha megpróbálja a szolga szerepébe taszítani, mert vannak, aki úgy gondolják, ez működhet. Ebben az esetben a Vízöntő egy ideig finoman próbálja közölni, hogy nem akar engedelmeskedni. Aztán egy nap felszolgál valami finomat. Kis méreggel megszórva.

Halak

II. 20.–III. 20

Irányítani, parancsolni ugyan nem képes a Halak, de elvárja, hogy úrnőként kezeljék. Azért, mert gyönyörű, csodálatos, szokatlan. De ha ez nem történik meg, akkor is gondoskodni fog a szeretteiről. Hosszú távon azonban mindenki jobban jár, ha a Halak elismerést kap. Vigyázni kell rá: szelídíteni, hizlalni, isteni formába hozni. Később így szinte vacsorára is elfogyasztható.





Ezeket olvastad már?
Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Kevesebbet alszol napi 7 óránál? Rossz hírünk van

Kevesebbet alszol napi 7 óránál? Rossz hírünk van

Elképesztő: grammonként 140 millió dollárba kerül a világ legdrágább anyaga

Elképesztő: grammonként 140 millió dollárba kerül a világ legdrágább anyaga

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás