RETRO RÁDIÓ

„Átvágta a nyaki ütőerét, átszúrta a tüdejét” – megszólalt a megkéselt fitneszmodell édesanyja





Életveszélyesen megsebesítette válófélben lévő férje K. Ildikó fitneszmodellt Nyírteleken. Sz. Dávid nem akarta tudomásul venni felesége döntését, hogy a nő nélküle tervezte a jövőjét. A késelés után a férfi a másfél éves kislányukkal bezárkózott a házba és öngyilkosságot kísérelt meg.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.10.03.
családi tragédia

K. Ildikó és Sz. Dávid évekkel ezelőtt egy konditeremben ismerkedett meg Nyíregyházán. A gyönyörű fitneszmodellnek imponált a 10 évvel fiatalabb férfi udvarlása. A kapcsolatukból házasság lett, és két évvel ezelőtt beköltöztek a férfi nyírteleki házába. Anna, a kislányuk már oda született. Kezdetben minden jónak tűnt, de aztán Dávid kezdte elveszíteni a fejét, állandó féltékenység gyötörte, aminek hatására Ildikó bejelentette, hogy elválik és a közelbe költözik a gyermekükkel. Annát nem akarta elzárni az apjától, rendszeresen találkozhatott is vele.

Gyermekelhelyezési vita fajult el Nyírteleken – Fotó: Bors

Segítő szomszéd

Péntek reggel éppen a gyermekéért ment az anya, amikor elszabadult a pokol. Dávid több késszúrással kis híján halálosan megsebesítette a feleségét, majd miután Ildikó kimenekült az épületből, a férfi a kislányával együtt bezárkózott a házba, és megvágta a saját csuklóját is. Hajnali hat óra volt.

Ildikó átmászott a kerítésen, és bezörgetett a még alvó szomszédja ablakán. A szomszédnak elmondta, mit tett a férje.

„Besegítettem a házamba, ahol a szőnyegen összerogyott. Ömlött belőle a vér, de ő csak a kislánya nevét hajtogatta. Érte aggódott. Próbáltam megnyugtatni, hogy már hívtam segítséget” – mondta a Borsnak az életmentő férfi. Szerencsére hamar a helyszínre érkeztek a rendőrök és a mentők. Amikor az előbbiek megtudták, hogy a gyermek a házban van, értesítették a TEK-et. A házba behatoltak a kommandósok, ahol Annát sértetlenül találták. Dávidot átadták a mentősöknek, őt is kórházba szállították, majd letartóztatták.

Hosszasan helyszíneltek a rendőrök a késelés helyszínén – Fotó: Bors

Zöld szemű szörnyeteg

Elértük a fitneszmodell édesanyját is, aki részletesen beszámolt lapunknak:

„Egyelőre úgy tűnik, hogy lányom állapota stabil, pedig összesen 10 késszúrás érte. Dávid átvágta a nyaki ütőerét, megszúrta a mellkasát, megsértette a szívét és átszúrta a tüdejét. Ezenkívül úgy megrugdosta, hogy eltört Ildi egyik csigolyája. Egyértelmű, hogy meg akarta ölni, hiszen mire a lányom odaért hozzá, már előre ki volt készítve a kés és a balta” – mondta az aggódó anya, aki szerint a lánya sosem veszekedett a férjével.

„Dávid állandóan féltékenykedett, főleg az­után, hogy Ildi bejelentette, végleg vége. A vejem szinte bele volt betegedve az egészbe. Volt olyan, hogy amikor hazaért, rávetette magát a lányom telefonjára, és számonkérte Ildit, hogy kivel beszélt és kinek a képét nézte meg a Facebookon. Azt is a gyerekem fejéhez vágta, hogy a konditeremben csak k*rvák dolgoznak, miközben eleve ott kezdődött a kapcsolatuk – mondta az elkeseredett idős asszony.

Életéért küzdenek az orvosok

A lány tegnap délután még mesterséges kómában volt.

„Gép lélegezteti. Hosszú órákon át műtötték. Én még nem is beszélhettem vele” – csuklott el Ildikó édesanyjának a hangja. Az anyósnak nem volt különös kapcsolata Dáviddal.

„Köszöntünk egymásnak, és udvariasságból megkérdeztük egymástól, ki hogy van. Régóta tartott már a balhé köztük. Ildinek van egy saját lakása, ahol felmondott az albérlőnek, hogy a felújítás után odaköltözhessen. A vejem rendszeresen odajárt könyörögni, hogy néha töltsenek együtt néhány órát. Megegyeztek, hogy az apja Annát minden második héten két napra elviheti, vagy ha Ildinek tovább bent kell maradnia a munkahelyén, a vejem megy az unokámért” – magyarázta az asszony.

A gyönyörű fitneszmodell most az életéért küzd – Fotó: Bors

Alkoholproblémák

A férj Ildikó szerint nem mindig tudott élni a lehetőséggel.

„Előfordult, hogy hulla részegen felhívta Ildit, hogy menjen a gyerekért. Ivott Anna mellett, de legalább belátta. Az unokámat egyébként sosem bántotta, de a lányomat már többször is brutálisan megverte, beleverte a fejét a csempébe.”

A kérdésre, hogy Ildinek van-e esetleg új párja, Ildikó határozott nemmel válaszolt.

„Nincs neki senkije, Dávid féltékenysége teljesen alaptalan volt. Az igaz, hogy a lányom a szakmájából adódóan egy nagyon szép nő, és jól is tartja magát. A vejem viszont állandóan provokálta, néhány hete azzal a bejelentéssel állított haza, hogy »jól megdugtam a lángosos csajt«. Ez az ember nem normális” – fakadt ki az édesanya, aki azt is elárulta, hogy a kis Anna jelenleg a nagynénjénél tartózkodik.

Barátságban maradt a veje szüleivel

„A történtek után a másik gyerekem magához vette az unokámat. Igyekeztünk megnyugtatni, persze hiányolja az anyukáját. Szépen fejlődik, gyönyörűen beszél. Reméljük, hamar kiheveri az őt ért traumát!” – mondta a kislány nagymamája, aki a történtek óta már beszélt Dávid szüleivel.

„Elmondtam nekik, hogy őket semmiért sem hibáztatjuk. Nem ők tehetnek arról, amit Dávid elkövetett. Jó nagyszülők, Annának rájuk is szüksége van, ezért szeretnénk, ha rendszeresen látogatnák.”





Ezeket olvastad már?
Ezt lehet tudni arról, aki megnyerte a 110 milliós lakást

Ezt lehet tudni arról, aki megnyerte a 110 milliós lakást

Csecsemővel együtt zuhant a lejtő mélyén álló házak közé egy kocsi a XII. kerületben

Csecsemővel együtt zuhant a lejtő mélyén álló házak közé egy kocsi a XII. kerületben

„Rám fért már a pihenés” – ezt tervezi Zoltán, a csepeli hajléktalan, akinek 4 hónap után van végre hol aludnia

„Rám fért már a pihenés” – ezt tervezi Zoltán, a csepeli hajléktalan, akinek 4 hónap után van végre hol aludnia

Szerdától újra változnak az üzemanyagárak

Szerdától újra változnak az üzemanyagárak

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás