Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Elképesztő! 5 adag angol reggelit tömött magába 8 perc alatt ez a fiatal nő

default user icon
MME
Első ránézésre igen nehéz elhinni, hogy a 32 éves Leah Shutkever valójában egy profi versenyevő, aki annyira jó a „sportágában”, hogy ma már huszonhétszeres Guinness-rekorder. Így nem csoda, hogy legutóbb Anglia legnagyobb reggeli kihívását is sikerült teljesítenie úgy, hogy azzal újra abszolút rekorder lett a kategóriában.

Leah Shutkever rekordját azzal sikerült beállítania, hogy egy brit kávézó kihívására jelentkezve vállalta, hogy elpusztít öt adag angol reggelit kevesebb, mint 12 perc alatt. Első hallásra ez igen meredek vállalásnak tűnhet, ám a 32 éves profi versenyevő nő mégis végzett 8 perc két másodperc alatt a 8 ezer kalóriás napindító lakomával. Ezzel az idővel egyébként egy korábbi, 12 perc 50 másodperces eredményt küldött nyugdíjba.

A Leah által elfogyasztott brutális reggeli öt tükörtojást, öt sült kolbászt, öt vastag szelet sült baconszalonnát, öt egész paradicsomot, öt darab tócsnit, 5 adag paradicsomos babot, 5 pirítóst, valamint öt egyfajta ír véres hurkát tartalmazott.

A fiatal rekorderről egyébiránt azt kell tudni, hogy a versenyevést nagyjából 10 éve kezdte, a civil életben pedig építészetet tanult az egyetemen és belsőépítészként dolgozott, amíg a pandémia keresztbe nem húzta a karrierjét.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss