Így van most a rákbeteg Bródy János

Forrás: FACEBOOK -
műtét bőrrák Bródy János
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavasszal az egész országot megrémítette Bródy János, amikor hatalmas kötéssel a fején posztolt a kórházból. Kiderült, hogy rosszindulatú sejtburjánzásokat távolítottak el az arcáról. A zenész szerencsére már jobban van, koncertre készül.

Bródy János a Nők Lapjának mesélt arról, hogy van most:
"Ha őszinte akarok lenni, akkor nem is vághatna ide jobban egy régi vicc. Röviden: jól vagyok, bővebben pedig: nem jól. Koltai László doktor úr annyira érti a dolgát, hogy az arcomon elvégzett műtéteknek alig maradt nyomuk. Hiába aggódtak olyan sokan értem, beleértve magamat is, rendbe jöttem. Újra színpadképes vagyok. Ezenkívül viszont nagyon rosszul érzem magam, de azt hiszem, ezzel nem vagyok egyedül. Mondhatnám, mintha megéreztem volna előre, mi történik a szomszédunkban, az országunkban, meg a világban egyáltalán. Csak meg kell hallgatni a legutóbbi lemezem néhány dalát, van köztük, amit még a pandémia előtt írtam. Már a címe is sok mindent elárul: Gáz van, babám!"

Bródy János jobban van Forrás: FACEBOOK




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.