RETRO RÁDIÓ

Vigyázzon a Halak: egy régi ellenség bukkan fel a láthatáron





Ma kellőképp legyen óvatos!



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.03.26.
Módosítva: 2023.03.26.
horoszkóp életmód

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Szép élményekben lehet ma része. Néha már attól is szabadabbnak érezheti magát, ha nem kell megterveznie élete minden egyes percét aprólékosan előre. Hagyja ma, hogy csak úgy megtörténjenek a dolgok természetesen, a maguk módján.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Engedje el a terveket, mert most a spontaneitás hoz örömöt önnek. Hagyja, hogy a mai nap pozitív energiái átjárják a lelkét. Ne akarjon mindenáron valami hasznosat tenni, egyszerűen csak élje meg a mai napot. Túrázzon a természetben, vagy csak sétálgasson olyan helyen, ahol még nem járt.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Az újjal szemben sokan bizalmatlanok. Ön viszont mostanában sokkal fogékonyabb az újdonságokra és most talán a környezetében először ön kezdhet el valamit elsőként. Ne aggódjon, hamarosan lesznek követői!

Talán nem minden úgy sikerül ön körül, ahogyan azt eltervezte, emiatt talán azt érzi, hogy a többiek hálátlanok. Érdemes néha megpróbálni mélyebben megérteni mások álláspontját is és igyekezni elfogadni, hogy őket más teszi boldoggá. Délután viszont egy olyan jó dolog történhet önnel, ami visszaadja a hitét az emberekben.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Valaki nagyon szeretné elrejteni ön elől a valódi szándékát, de ön szinte olvas a lelkében, mintha éppenséggel átlátna rajta. Így előfordulhat, hogy miközben ön lenne az, akit meg akarnak győzni, végül ön lesz az, aki ráveszi a másikat valamire.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A mai napon engedje, hogy a megérzései vezessék. Különösen az emberi kapcsolataiban hagyja, hogy működjön az a bizonyos hatodik érzék. Ha választani kényszerül, akkor is inkább a szívére, semmint az eszére hallgasson!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Új emberek keresik az ismeretséget, a kapcsolatot önnel vasárnap. Talán nehezére eshet, hogy felfedjen magáról dolgokat, de tapasztalni fogja, hogy nem is árul el titkot. Valaki átlát önön. Ez megijeszti, de egyben megkönnyíti a dolgát.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Végre helyrebillent a lelki egyensúlya. Ezt egy jó barátnak is köszönheti, aki kényes ügyekben helyére teszi a lelkét. Hálálja meg neki azzal, hogy ön is tesz valamit az érdekében. Ha nem tudja, mit, kérdezze meg!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Lehet, hogy apróbb kellemetlenségekkel kell számolnia, de ez csak akkor okozhat gondot, ha komolyan veszi őket. De miért kellene apróságokon rágódnia és miért ne lehetne egy kicsit lazábbra venni az életet, legalább néha? Hagyja a problémákat és nevessen rajtuk! 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Úgy érzi, magára hagyta valaki, akitől nem ezt várná el. Talán nem látja, hogy ez önnek mennyire fontos, de az is lehet, hogy úgy gondolja, ön akarja megoldani a problémát. Lehet, hogy mindössze egy őszinte, tisztázó beszélgetésre van szükség és egyből a helyére kerül minden.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Valaki új oldaláról mutatkozik meg önnek, ami nagy meglepetést okozhat. Lehet, hogy eddig félreismerte az illetőt? Talán így van, de azért győződjön meg róla, hogy nem ért-e félre valamit. Ha pedig nem, akkor örüljön a változásnak!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Egy régi ellenség ma az útjába kerül, és meglepő módon barátként viselkedik. Mielőtt gyanakodni kezdene, inkább kérdezzen rá a régi konfliktusra. Lehetséges, hogy az illető már régen el is feledte az egészet, és most egészen másképp néz önre.
 





 





Ezeket olvastad már?
Sűrű nap, túláradó érzelmekkel, ezek a csillagjegyek borulhatnak ki ma

Sűrű nap, túláradó érzelmekkel, ezek a csillagjegyek borulhatnak ki ma

Leleplezték a tudósok az antarktiszi piramis rejtélyét

Leleplezték a tudósok az antarktiszi piramis rejtélyét

Elárulta a magánnyomozó: ez a közös jel árulkodik a hűtlen pasikról

Elárulta a magánnyomozó: ez a közös jel árulkodik a hűtlen pasikról

Elképesztő felfedezés: a kutyák tényleg értik és össze is kapcsolják a főneveket – Videó

Elképesztő felfedezés: a kutyák tényleg értik és össze is kapcsolják a főneveket – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás