"Ennek a babának nincs szívhangja, ez a baba már nem él" - Barta Sylvia első gyermeke elvesztéséről beszélt

Forrás: TV2 Mokka -
Barta Sylvia gyerek elvesztése család vetélés gyermek ultrahang
Bartha Sylviát mindig mosolygós, vidám időjósként láthatjuk a képernyőn, és ő maga sem gondolta annak idején, hogy valaha ilyen tragédiával kell szembenéznie. 

A műsorvezető a Palikék világa by Manna Három igazság című műsorában beszélt élete tragédiájól.

Sylivia elmondta, hogy 2002-ben ő s férje az első gyermeküket várták, boldogan mentek az ultrahangos vizsgálatra, melyen végre mindketten részt vehettek, ám az örömből hamar dráma lett.

"Ennek a babának nincs szívhangja, ez a baba már nem él" - Barta Sylvia első gyermeke elvesztéséről beszélt Forrás: TV2 Mokka

"Nagyon sokáig nem szólalt meg az orvos. Mondta, hogy sajnos itt nincs minden rendben. Óriási csönd, éreztem, hogy a mellkasomra nehezedik onnan föntről valami. Alig kaptam levegőt..." - mesélt Palik Lászlóéknak a műsorvezető, majd így folytatta: "Azt mondta, hogy ennek a babának nincs szívhangja, nem ver a szíve, ez a baba már nem él."

Sokáig tartott feldogoznia a tragédiát Syliviának, amit megnehezített az is, hogy egy újságcikknek köszönhetően, ami a baba halála utáni műtétje után jelent meg a várandósságáról, még hetekkel később is odamentek hozzá a rajongói, hogy gratuláljanak. Ez akkor annyira megrázta a műsorvezetőt, hogy átmentileg vissza is vonult a tévézéstől.

Bartha Syliviának azóta már kér gyermeke is született, Zsófia 2004-ben, Dorka pedig 2006-an jött világra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.