RETRO RÁDIÓ

A Kos szerelmi életében valami nincs rendben





A csütörtök több csillagjegynek is feladja a leckét a párkapcsolatok terén.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.05.19.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ha ön már nem független ember, nagyon meg kell gondolnia, belekezd-e egy titkos kapcsolatba, mert a Nap és a Plútó fényszöge erre teszi hajlamossá. Az ilyesmi mindig azt jelzi, hogy a párkapcsolatában valami nincs rendben. Talán inkább azt kellene rendbe tennie.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma ellenáll önnek a párja. Úgy érzi, szerelmi téren kudarcot vallott, holott csak arról van szó, hogy késleltetésre, türelemre kényszerítik önt a csillagok. De ez éppen az az erő, mely nagyra növeszti a szív vágyát, a szerelmet.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ma valahogy nem sikerül zöldágra vergődnie az ellenkező neműekkel. Persze ez nem mindig van így, de ma igen, félreértések nehezítik ezeket a kapcsolatokat. A barátsággal most többre megy, mint a kétes kimenetelű szerelmekkel.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Nap és a Plútó fényszöge tisztánlátással ajándékozza meg, de gyanakvóvá is teheti. Azt nem érti teljesen, hogy a másikat a lelke mélyén a jóindulat vezérli. Bízzon jobban a jó fejleményekben, szerencsében, pozitív fordulatokban!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Elérkezett az idő arra, hogy végre szembenézzen a problémákkal és fel is számolja őket. Ma nagyon hatékony napja lesz, este jogosan veregeti meg a saját vállát! Pénzügyekben is szerencsét mutatnak a csillagok.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Kétségei támadhatnak a partnerével kapcsolatban. Pedig igazából a saját magába vetett hitét kérdőjelezné meg. Mielőtt vádaskodásba kezdene, gondolja végig, mi is az, amit ő vétett, és mi az, ami a saját hibája.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Bármit is tesz ma, azt őszintén és teljes szívvel tegye meg. Csak úgy érdemes. Ha randizni készül, akkor pláne. Ne is menjen el olyan emberrel találkozni, aki már most nem bizsergeti meg a szívét. Annak semmi értelme, csak szenvedne.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Nap és a Plútó fényszöge miatt ma nagyon intenzív energiák hatnak önre. Érdekes összefüggésekre láthat rá, és megért egy sor olyan összefüggést valakivel kapcsolatban, amiket eddig nem látott.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A mai nap felszabadulást hozhat az életébe. Valami, ami eddig rettentő teherként nyomta a vállát, most elillan, ettől szabaddá válhat. Ezzel módja lesz mindjárt arra is, hogy emberi kapcsolatain javítson. Másként tud viselkedni.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Valami nyomasztja, ami miatt legbelül folyamatos szorongást érez. Talán nincsen is tudatában ennek a szorongásnak. Sajnos azonban az attól még annál inkább hathat. Ez is oka lehet a magas vérnyomásnak, fejfájásnak.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Kockáztatnia kell, ha tovább akar lépni az élete útján. A különlegesség mindig közel állt önhöz, csak talán nem merte mindig maradéktalanul bevállalni. Most viszont úgy tűnik, nem tehet mást. Szánja rá magát a döntő lépésekre!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Magánéletében kedvező fordulatokra számíthat. Ez szerencsésen hathat a munkájára is, amit minden eddiginél odaadóbban és pontosabban tud elvégezni. Csak a gyanakvásról kellene leszoknia. Nincsenek mindenkinek hátsó gondolatai.





Ezeket olvastad már?
„19 éves koromig 7 terhességem volt, az aljas trollok szánalmasnak neveznek, de én hálás vagyok”

„19 éves koromig 7 terhességem volt, az aljas trollok szánalmasnak neveznek, de én hálás vagyok”

Ezeknek a csillagjegyeknek nem úgy alakulnak a dolgaik, mint tervezték

Ezeknek a csillagjegyeknek nem úgy alakulnak a dolgaik, mint tervezték

Heti horoszkóp: ez a csillagjegy találkozik a Nagy Ő-vel

Heti horoszkóp: ez a csillagjegy találkozik a Nagy Ő-vel

A vonzó és funkcionális homlokzatok tervezésének titkai (x)

A vonzó és funkcionális homlokzatok tervezésének titkai (x)

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás