RETRO RÁDIÓ

Horoszkópod felfedi: ezt mondja rólad, aki nem kedvel téged





Ha kibeszélsz valakit, az többet elárul rólad, mint az érintettről. De mik hangzanak el, ha te kerülsz bele egy negatív árhullámba?



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.05.20.
érzelemkifejezés

Választásaink és preferenciáink elárulják legmélyebb titkainkat. Amit szeretünk vagy utálunk, az sokat felfed rólunk, gondolkodási mintáinkról, elveinkről és értékeinkről. Nézzük meg, hogy mi lehet az oka, ha valaki nem kedvel bizonyos horoszkóppal rendelkezőket.

Mit gondolsz, lehetséges, hogy az ellentétek vonzzák egymást? Forrás: Pixabay

A Kos elszánt és szenvedélyes csillagjegy, másokat is motiválni akar céljaik elérése érdekében. Ha egy Kossal nem jössz ki, az azt jelenti, hogy nem rajongsz kihívásokért. Lehet, hogy törékeny az egód, így az is bánt, ha valaki rámutat a hibáidra vagy hiányosságaidra.

A Bikák stabilak, alaposak és megbízhatóak. Idegesíthet bennük ugyanakkor, hogy fájdalmasan lassan hoznak döntést, pedig, ha elköteleződnek valami mellett, szívüket-lelküket beleadják. Lehet, hogy neked nincs türelmed a visszafogott tempójukhoz vagy jobban szereted a spontaneitást.

Az Ikrek okosak, gyors felfogásúak és spontánok. Annyi ideig bírnak csak koncentrálni, mint egy ötéves, mert minden érdekli őket, így nem akarnak értékes időt pazarolni a hétköznapi dolgokra. Ha nem kedveled őket, az arra utal, hogy nem bírod a változásokat és a kiszámítható, hagyományos életmódot részesíted előnyben.

A Rákok érzékenyek, hűségesek és gondoskodóak. Elképzelhető, hogy nem mindenki van oda szeretetteljes energiáikért. Te sem? Lehet, hogy nehéz gyerekkorod volt, ezért ez a fajta gyengédség furcsa számodra és attól tartasz, hogyha megnyílsz valakinek, megsérülsz.

Az Oroszlánok fenséges, élénk, szenvedélyes és kreatív lelkek. Bárhová is mennek, felkeltik a figyelmet, emellett természetes vezetői tulajdonságokkal rendelkeznek. Magabiztosságuk és önérzetességük persze ellenszenves is lehet. Ha nem bírod elviselni őket, az azért van, mert te is vágysz arra a figyelemre, amit ők olyan könnyen megkapnak.

A Szüzek kritikus személyiségek, akik magasra teszik a mércét maguk és mindenki más számára. Logikusan és elemzően közelítik meg az életet, nem tolerálnak semmilyen érzelmi drámát vagy kifogást. Amennyiben te a legkevésbé sem szimpatizálsz velük, az azt jelenti, hogy érzékeny ember vagy, aki nem boldogul a kemény visszajelzésekkel. Segítő energiákra vágysz inkább, hogy ne kételkedj önmagadban.

A Mérlegek tisztességesek és kiegyensúlyozottak, könnyen alkalmazkodnak. Ha számodra ez a legkevésbé kedvelt állatöv, akkor te jobb szereted megalkotni a saját szabályaid. Nincs kétséged afelől, hogy részrehajló vagy azokkal szemben, akiket kedvelsz.

A Skorpiók odaadóak, segítőkészek, ugyanakkor bosszúállóak is lehetnek, attól függően, hogy milyennek látnak téged. Ha meg tudod nyerni a szívüket, akkor rendíthetetlenül hűségesek lesznek. Értékelik az őszinte és szorgalmas embereket, te viszont nem csíped a csillagjegy szülötteit? Ennek az az oka, hogy ők sem szimpatizálnak veled. Túl laza vagy a munkahelyeden, vagy a kezedben akarod tartani a kontrollt? Valamivel kivívtad a Skorpiók haragját.

A Nyilasok imádnak szórakozni, élvezik a szabadságot, őket nem lehet csak úgy visszafogni. Nem céljuk, hogy érzelmi mankóként viselkedjenek, ezért ha nem kedveled őket, akkor érzelmileg bizonytalan vagy. Azt szeretnéd, ha valaki mindig támogatna, nem tudod kezelni a csillagjegy függetlenségét.

A Bakok érettek, türelmesek és bölcsek. Élettapasztalataikra építenek, ugyanakkor szorgalmasak, ők adják a legjobb tanácsokat. Azt, hogy nem jössz ki velük, eredményezheti a fiatalságod és az éretlenséged is. Benned gyermeki lélek lakozik, ami megakadályozza, hogy értékeld a csillagjegy jellemvonásait. Te buzgón szeretnéd felfedezni az életet, nem vagy az elővigyázatosság híve.

A Vízöntők futurisztikus emberek, akiknek nincs türelmük az elavult elképzelésekhez vagy a régi társadalmi szokásokhoz. Azért vannak itt, hogy felfedezzenek és új szabályokat alkossanak, de nem a saját érdekeik miatt. Ha nem bírod elviselni őket, az arra utal, hogy hagyományos értékrended van, nem érdekelnek a tieddel ellentétes nézetek.

A Halak intuitívak és nagyon érzelmesek, így könnyen megsérülnek. Kíváncsiak és innovatív természetűek, de bölcsességből sem szenvednek hiányt. Ellenszenvesnek találod őket? Vélhetően azért, mert te laza ember vagy, nem szereted, ha komolyan belevonnak az eseményekbe. Nem törődsz a csillagjegy intenzív energiáival, kimerítőnek találod őket.





Ezeket olvastad már?
Ennek a csillagjegynek különösen jól alakulnak a dolgok nagypénteken

Ennek a csillagjegynek különösen jól alakulnak a dolgok nagypénteken

Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Kevesebbet alszol napi 7 óránál? Rossz hírünk van

Kevesebbet alszol napi 7 óránál? Rossz hírünk van

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás