RETRO RÁDIÓ

Rossz hírünk van a Szűz jegy szülöttjeinek





Sokat morfondírozol pénzügyi dolgokról. Ne másban keresd a megoldást! Jobban kellene bíznod a jó sorsodban. Most nemigen tudsz se spórolni, se többet keresni. De hamarosan minden jóra fordul. Legyél optimista!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.05.26.
horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Mars már a Kos jegyében jár. Ütemezze jól a dolgokat, ne kapkodjon, ne hamarkodjon el semmit, és akkor most sikerrel jár minden ügyében. Ha vonzódik valakihez, most kezdeményezzen, a másik is viszonozni fogja az érzéseit!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Vénusz és a Plútó fényszöge nagyon birtoklóvá teszi a szerelmét. Most nem mentes a párkapcsolata a manipulációtól, féltékenykedéstől, hatalmi harcoktól. Sokat tanulhat viszont ezekből a konfliktusokból.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Itt az ideje, hogy végre új ismeretségeket kössön. Ehhez nem is messze kellene most mennie, hanem éppen fordítva: közel. Azok, akiken eddig talán keresztül nézett, ma más fényben tűnhetnek fel ön előtt. Barátság is születhet így.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Vigyázzon, a Vénusz és a Plútó fényszöge nagyon is felerősítheti a féltékenységét a mai napon! Valószínűleg nincs alapja az aggodalmának, egyszerűen csak a félelmeit erősítik fel a bolygók.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Mars a Kos jegyében jár. Ha az eddigi időszakban nem is mentek simán a dolgai, a mai napon mintha varázserővel ruháznák fel a csillagok. Olyan dolgokban érhet el haladást, mintegy varázsütésre, amiben már nem is remélte volna.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Sokat morfondírozik pénzügyi dolgokról. Ne másban keresse a megoldást! Jobban kellene bíznia a jó sorsában. Most nemigen tud se spórolni, se többet keresni. De hamarosan minden jóra fordul. Legyen optimista!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma olyan ember keresheti fel önt, hogy a tanácsát kérje, akit eddig ellenségének tartott, vagy legalábbis nem túlságosan kedvelt. Ma megteheti, hogy irányítja őt. De ne vigye túlzásba: azzal megint csak eltávolítaná magától.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Vénusz és a Plútó fényszöge ma magnetikus vonzerővel ruházza fel. Akit kiszemel magának, az nem tud ellenállni önnek. Ne éljen vissza az erejével, maradjon olyan őszinte, mint amilyen szokott lenni.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Csupa jót jeleznek most önnek a csillagai: pénzben és szerelemben is gyarapodni fog. Még az is meglehet, hogy szinte csodálkozva nézi az eseményeket… A változás a tudatában kezdődik.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A Bak szülötte a a mai napot a kalandokra szánja. Ha eddig nem volt bátorsága megtenni valamit, most végre erőt gyűjt hozzá. Régóta érlel már egy gondolatot: tegyen róla, hogy valósággá váljon!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Végre elvonultak a fellegek a feje fölül. Élvezze a napsütést, ami legalábbis lelki értelemben felragyog önre. Az örömöt ne tartsa meg magának: hívja meg barátait egy kis csevegésre!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Bár a szerencse ön mellett áll, ahhoz, hogy kamatoztatni is tudja a lehetőségeit, ki kellene nyújtania értük a kezét. Ma különösen segítségére lehetnek ebben a csillagok. Mert önhöz vezetik azt az embert, aki támasza lehet.





Ezeket olvastad már?
Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Kiderült: ezt a csillagjegyet hatalmas szerencse éri a mai nap

Kiderült: ezt a csillagjegyet hatalmas szerencse éri a mai nap

Versenyt fut az idővel az édesanya 2 éves kisfia életéért

Versenyt fut az idővel az édesanya 2 éves kisfia életéért

Így ettek ők! Ezek voltak a magyar írók kedvencei

Így ettek ők! Ezek voltak a magyar írók kedvencei

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás