Ezzel a körömformával igazán elegánsnak és drágának tűnhet a manikűröd

rövid, egyenes köröm, manikűr, géllakk
Shutterstock - Andrii Oleksiienko
körömápolás manikűr köröm
A körömformák nagyban befolyásolják, hogy milyen hatást kelt másokban a kezünk látványa. Bár a manikűr stílusának megválasztása ízlés dolga, van egy bizonyos forma, amely különösen elegánsnak és drágának hat. Ha követni szeretnéd a manikűr trendeket, akkor a szóban forgó körömformát mindenképpen érdemes a radaron tartani.

Már jól tudjuk, a divatirányzatok jönnek-mennek, és ez a manikűrökre is igaz. Idén nagy divat a maffiafeleség-köröm, de mégsem ez a legtrendibb. 2024-ben aranykorát éli az időtlen klasszikus, mely minden alkalomra és eseményre illik: a rövidre vágott, egyenes köröm. Ennek a formának köszönhetően a viselője elegánsnak és gazdagnak tűnhet. Ennek több oka is van:

1. Ápoltságot sugároz

A rövid körmöket könnyebb tisztán tartani, kevesebb szennyeződést vagy baktériumot gyűjtenek maguk alá. Ha rövid a körmöd, azt sugallod másoknak, hogy fontos számodra a higiénia és fontos számodra a kezed és a körmeid állapota.

2. Letisztult és praktikus

A rövid, egyenes körmöknek köszönhetően - főleg, ha egyszínűek - a manikűr rendkívül letisztulnak hat, a minimalista dolgok pedig általában drágák. Az ilyen formájú körmök ráadásul kevésbé hajlamosak a törésre vagy a berepedezésre, ami azt jelenti, hogy tovább szépek maradnak és kevesebb gondoskodást igényelnek. A mindennapi életben könnyebb velük a létezés, kisebb az esélye, hogy beleakadsz valamibe.

3. Klasszikus és időtlen

A klasszikus és időtlen megjelenést minden körülmények között az eleganciával azonosítják. A rövid, egyenes körmök a legkülönbözőbb stílusokhoz és öltözékekhez is illenek, nem üt el a szettedtől akkor sem, ha állásinterjúra mész, és akkor sem, ha az operába van jegyed.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.