"Amíg ő nem néz tükörbe és ismeri be, hogy baj van, hiába állok mellette" - Szakított Molnár Gusztáv és felesége, Vivien

Forrás: RTL Klub -
Molnár Gusztáv család Fazekas Vivien költözés szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különköltözött Molnár Gusztáv és felesége, Fazekas Vivien. A fiatal feleség elárulta, miért döntöttek így, és arról is beszélt, hogy van most a színész.

Egy ideje már nem él egy fedél alatt a színész és felesége. A Drága örökösök sztárjai úgy döntöttek, jobb, ha átmenetileg nem élnek együtt -írja a Blikk.

A napilapnak Vivien beszélt döntésük okáról, és arról, hogy van most a depresszióval és alkoholizmussal küzdő Gusztáv.

Én a végsőkig kitartottam mellette, támogattam, az összes energiámat felhasználtam erre, de be kellett látnom egy idő után, hogy nem akarhatom helyette én a gyógyulást, ez csakis rajta múlik.

– folytatta Vivi.

Forrás: RTL Klub

A színész felesége bízik abban, hogy Gusztáv befekszik egy hosszabb, fél-egyéves kezelésre is, és teljesen felépül. Úgy véli, ha ez sikerül, a kapcsolatukat új alapokra helyezve tudják folytatni.

"Guszti értékes ember, jó a lelke, de teljesen összetört, összeomlott. Az egész családom, a barátaink, mindenki támogatta őt. Nekem most meg kell nyugodnom, és a fiammal foglalkoznom.

– mondta Vivien.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.