Horrorbaleset: kőfalnak ütközött autójával a magyar énekesnő

Forrás: Instagram/Szekeres Adrien -
Karambol Szekeres Adrien frontális ütközés totálkáros baleset autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szekeres Adrien egy második születésnapot is ünnepelhet, ugyanis autóbalesete ébresztette rá arra, hogy nincs fontosabb az életnél, gyermeke testi épségénél.

A népszerű magyar énekesnőt pár hónappal ezelőtt a TV2 közkedvelt zenés showműsorában, a Sztárban Sztárban láthatta versenyezni a közönség. Szekeres Adrien tehetségét és kiegyensúlyozottságát sokan irigylik, ám azt csak kevesen tudják, hogy egy horrorbalesetnek köszönhetően volt ereje változtatni rohanós életén.

Forrás: Instagram/Szekeres Adrien

– mesélte Adrien a Spirit FM #nofilter - Nők, filter nélkül Köböl Anitával című műsorban. Az énekesnő az eset után döbbent rá arra, hogy nem engedheti meg tovább, hogy mások határozzák meg, hogyan és milyen tempóban élje az életét. Rájött, hogy mindent magához, a családjához kell igazítson és az lett számára a legfontosabb, hogy mindig hazaérjen a gyermekeihez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.