Szinte kettészakadt a teste a 21 éves lánynak, aki egy vásári körhintából zuhant ki

Körhinta súlyos sérülés baleset körhintabaleset küzdelem túlélés gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orvosai biztosra vették, hogy meghal, de csodával határos módon a fiatal lány felépült, és jelenleg ápolónőként dolgozik. 

A 21 éves Chloe Austinnak 0 százalék volt az esélye a túlélésre, miután tavaly augusztusban többszörös nyílt törést szenvedett a jobb lábán és a medencéjén egy vásári körhintabaleset során.

A Royal Preston Kórház orvosai kételkedtek abban, hogy felépül katasztrofális sérüléseiből, de a traumatológiai központban eltöltött 90 nap után Chloe nemcsak életben volt, de megcáfolta azokat a jóslatokat is, hogy soha többé nem fog járni. Sőt visszatért az egyetemre, hogy befejezze tanulmányait és megszerezze ápolói diplomáját.

A kórházban, ami az állam egyik legnagyobb traumacentruma, 10 éves fennállása alatt még soha nem láttak ilyen katasztrofális medencesérülést, amiről azt mondják, a lehető legrosszabb csonttörés, amit ember elszenvedhet.

Chloe, aki 22 napig volt kómában, mielőtt elkezdhette volna a rehabilitációt a Mirrornak azt mondta: "Mindig is együttéreztem a pácienseimmel, azelőtt is, hogy ez megtörtént volna velem, meg tudom érteni, min mennek keresztül és milyen érzés türelemmel kivárni a felépülést, és hogy visszatérhessenek a munkájukhoz.

Négy hónapig voltam ágyhoz kötve, és ez a lélek romboló volt, így amikor olyan betegeket látok, akik egy életre ágyhoz vannak kötve, átérzem a helyzetüket, mert én is bepillantást nyertem ebbe az élethelyzetbe.

A jövőben szívesen dolgoznék traumatológián, egy nap akár a Royal Preston Kórházban is."

A kórház menedzsere azt nyilatkozta, hogy aki egy ilyen sérülést túlél, az egy csoda, és ha Chloe valaha náluk szeretne dolgozni, szívesen látják a fiatal ápolónőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.