RETRO RÁDIÓ

Teljesen kiborult Majka, családjával ragadt külföldön





A rapper a közösségi oldalán fakadt ki a fapados légitársaságra, ez nem tetszett neki.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2023.03.20.
botrány utazás Majka Ryanair nyaralás

Kellemetlen helyzetbe került Majka és családja a barcelonai reptéren, a bosszankodás oka pedig a Ryanair légitársaság volt. A műsorvezető családjával utazott el Barcelonába, hogy a helyszínen élőben tekinthessék meg a hétvégi FC Barcelona–Real Madrid El Clasico meccset.

Majka a Facebook-oldalán akadt ki a népszerű fapados légitársaságra Fotó: Bánkúti Sándor

Amikor a meccset lefújták, akkor a hangulatuk még derűs volt, ám amikor a repülőtérre kiértek, már nem volt felhőtlen az örömük. Ugyanis, mint kiderült, a repülőjegyük szerint egy reggel 8.40-kor induló járattal kellett volna elindulniuk Budapestre, ám a gép csak este 8.40-kor indult.

Elképesztő, amit a Ryanair művel az utasokkal… Foglaltunk egy jegyet Barcelonába, és a visszaútra rossz indulási időpontot adtak meg. Reggel 08:40 szerepel a jegyen, de valójában este 8:40-kor indul a gép… Reggel 6-kor keltünk, és a reptéren közölték velünk, hogy csak este megyünk. A Ryanair helyi irodájában pedig elkezdtek hazudozni, hogy megváltozott az indulási időpont, és hogy küldtek e-mailt. Mondtam nekik, hogy ez kamu, nem kaptunk semmilyen e-mailt, sőt a telefonszámom is meg kellett adni a foglaláskor, tehát arra is küldeni kellett volna értesítést, ha változik az időpont. Meg amúgy is, teljesen életszerűtlen, hogy véletlenül pont 12 órát késik egy gép. Egyszerűen csak rossz jegyet adtak, és így próbálják megmagyarázni a hibájukat. Mutattam nekik az általuk kiadott jegyet, amin reggel 8:40 van, es kérdeztem, hogy a transzfert, vagy esetleg a szállodát itt a reptéren nem akarják-e kifizetni, de ezt  határozottan elutasították. Kérdeztem, most mit csináljak 12 órán keresztül a reptéren két gyerekkel? Erre azt mondták, üljünk le, várjuk meg az indulást. Elég erélyes voltam, elküldtem őket a francba, de így sem tudok mit csinálni. Teljesen kiszolgáltatott helyzetben van az ember, és ha nagyon balhézik, csak magával baszik ki. Megfogadtam, hogy soha többet nem repülök ezzel a légitársaságnak csúfolt céggel. De legalább a Barca nyert…

- írta dühösen Facebook-bejegyzésében Majka.

 





 





Ezeket olvastad már?
Hoppá: Palvin Barbi nekivetkőzött, özönlenek a kommentek

Hoppá: Palvin Barbi nekivetkőzött, özönlenek a kommentek

Megműtötték a TV2 dögös énekesét

Megműtötték a TV2 dögös énekesét

Itt a friss lista, ők a világ leggazdagabbjai

Itt a friss lista, ők a világ leggazdagabbjai

A Next Top Model Hungary versenyzője döntést hozott: Az volt a taktikám, hogy nem fogom elolvasni a kommenteket

A Next Top Model Hungary versenyzője döntést hozott: Az volt a taktikám, hogy nem fogom elolvasni a kommenteket

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás