"Elvettem életem nőjét, jöhetnek a gyerekek!" - Ilyen volt Vastag Csaba és Domján Evelin álomesküvője

Forrás: Vastag Csaba/Instagram -
esküvő házasság Vastag Csaba gyerekek család Domján Evelin szerelem
Május 22-én adtunk hírt arról, hogy Vastag Csaba titokban feleségül vette szerelmét, Domján Evelint. Íme a részletek a szerelmespár álomesküvőjéről. 

Vastag Csaba énekes és 15 évvel fiatalabb szerelme, Domján Evelin álmodni sem mert volna szebb esküvőről, legalábbis ezt állítják a friss házasok. A nagy napon mindketten nagyon izgultak, nem gondolták volna, hogy ennyire idegesek lesznek, Evelinnek, miután feladták rá az esküvői ruháját, majd kiugrott a szíve az izgalomtól, a templomnál pedig már azt érezte, el fog ájulni.

Vastag Csaba és Domján Evelin Forrás: Vastag Csaba/Instagram

"Kislánykorom óta ebbe a templomba járok – és te jó ég, hányszor imádkoztam itt az elnyűtt focicipőmben, most meg ott álltam, mint egy hercegnő, és épp készültem férjhez menni életem szerelméhez!" - mesélte az ara a Story magazinnak, férje pedig arról számolt be, hogy a pap előtt állva azon gondolkodott, hogy lehet ennyire szerencsés.

Az esküvőn létszámkorlátot határoztak meg, különben Vastag Csaba szerint 1800-an is lettek volna, így jobbnak látták a 100 fős határt meghúzni, majd hozzátette:

"Elvettem életem nőjét, jöhetnek a gyerekek!"

A szerelmespár nagycsaládban gondolkodik, ami nem is csoda, hiszen Evelinnek 9 testvére van, így az sem meglepő, amit korábban Vastag Csaba mondott: a gyerekszámban nem lesz létszámkorlát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.