A sült csirkecomb sokak kedvence - laktató, finom, könnyen variálható alapanyag, és elkészítése sem okoz különösebb nehézséget. Most olyan recepteket gyűjtöttünk össze, ahol a csirkecombok bőre ropog, ám a hús leomlik a csontról és szétolvad a szánkban!
CSIRKECOMBOK PÉKNÉ MÓDRA >>>
SÓBAN SÜLT CSIRKECOMB SÜLT ZÖLDSÉGEKKEL >>>
CITROMOS-FOKHAGYMÁS CSIRKECOMB >>>
ROPOGÓS SÜLT CSIRKECOMB >>>
SÜLT CSIRKECOMB ZÖLDSÉGES BULGURRAL >>>
GÖRÖG CSIRKECOMB >>>
TEPSIS CSIRKECOMB KRUMPLIVAL >>>
TÖLTÖTT CSIRKECOMBOK >>>
FŰSZERES TÖLTÖTT CSIRKECOMB RIZIBIZIVEL >>>
TÖLTÖTT CSIRKECOMB SÜTŐZACSKÓBAN SÜTVE >>>
SÜLT CSIRKECOMB GOMBÁVAL >>>
NARANCSOS CSIRKECOMBOK >>>
Borítókép: Mindmegette