Újra szerelmes Zsidró Tamás: őszintén beszélt a párkapcsolatukról

Zsidró Tamás titok szerelem vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két hónappal ezelőtt derült ki, hogy Várkonyi Andreával való szakítása után ismét rátalált a szerelem Zsidró Tamása. 

Zsidró Tamás korábban már elmondta, hogy félt atótl, hogy belefásult az egyedüllétbe, és bár nem fogadott cölibátust, ő csak komoly dolgokban tud kiteljesedni. Most elmondta, hogy alakul a kapcsolata új szerelmével.

"A kedvesem magánember, külön kérése volt, hogy nem akar a médiában mutatkozni, amit én maximálisan tiszteletben tartok és elfogadom. Ma már én is egyre jobban azt vallom, hogy a privát életem csak ránk és a hozzánk közelállókra tartozik, nem kell mindenáron kiteregetni a magánéleti fejleményeket a nagy nyilvánosság elé, mert azok sokszor bizony rosszul sülnek el" – mesélte Tamás a Borsnak.

Zsidró Tamás Life TV

"Tudom, hogy az emberek felkapják a fejüket, és szeretnek arról olvasni, hogy valaki újra szerelmes. Bár nem vagyok már tinédzser, de nagyon örülök, hogy ettől a szerelemtől újra annak érezhetem magam..." – tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.