Galambos Dorina megrázó vallomása húgáról: "Megelégeltem, hogy még egyszer nem lehet öngyilkos"

Forrás: Origo - Polyák Attila -
öngyilkos Galambos Dorina öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Dorina tinédzser volt, amikor elvesztette édesanyját. A tragédia nagyon megviselte, de húgát még jobban. 

Galambos Dorina 17 éve volt, amikor kiderült, hogy édesanyja halálos beteg. Mindössze két hete maradt, amit a családjával tölthetett. Elvesztése mindenkit rendkívül megviselt, de húgát még Dorinánál is jobban.

"Próbáltunk minden együtt töltött percet kiélvezni. Anyuban tartottuk a lelket. Próbált felkészülni a halálra, és ez egy nagyon jó lecke volt arra, hogy belássam, hogy tényleg rövid az élet. Itt tanultam meg azt, hogy nem vagyok hajlandó sokáig stresszelni dolgokon. Megkeményített ez az időszak" - mondta a Petőfi TV-ben Dorina.

Galambos Dorina édesanyja elvesztéséről nyilatkozott Forrás: Origo - Polyák Attila

"A húgom teljesen máshogy reagálta le ezt a szitut. Lehet, mégiscsak ő volt az anyásabb. Ő eléggé megkattant, megzuhant lelkileg. Sokkal depresszívebb személyiség, mint ez kiderült később. Sokszor fel kellett kaparni a földről. Szerencsére most már minden rendben van vele, de voltak rossz időszakok.
Volt egy olyan két év, amikor nem is beszéltünk, mert megelégeltem, hogy még egyszer nem lehet öngyilkos. Voltak necces helyzetek... Nehéz volt összefognom a családot anya halála után. Az lett a vége, hogy leváltam otthonról és felköltöztem Budapestre" - idézi a Bors az énekesnőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.