Müller Péter: Az igazi szerelem két szabad lélek szabad társulása

Forrás: Shutterstock -
Müller Péter magazin heti útravaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló Müller Pétertől.

Az igazi szerelem két szabad lélek szabad társulása. Elkapni egymást, szorosan, boldogan, szenvedélyesen, aztán menni, repülni az úton tovább!

De ez csak az IGAZI szerelem! Amit mi élünk, az csak egy kisbetűs érzés, az csak mohó birtoklási vágy! Enyém vagy! Tiéd vagyok! Kellesz nekem!.. Csupa birtokló, megkaparintó, marokba szorító, önző vágy és mohó érzelem.

Persze, van ez is benne. De még mennyi! És milyen jó már ennyi is. De ha csak ez van, kevés!... Ezért suhan át minden szerelmi érzésben a halandó ember számára ismeretlen szó, hogy Őrökké.

Az igazi szerelem két szabad lélek szabad társulása Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.