Nagy dolgot kért annak idején Berki Krisztián Hevesi Tamástól

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Hevesi Tamás Fradi Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hevesi Tamást komoly dologra kérte fel annak idején Berki Krisztián, de az énekesnek nem volt mersze elvállalni.

Az énekes számos futballcsapatnál edzősködött már, egyszer egy igazi nagy csapathoz is felkérték, nem más, mint Berki Krisztián. Jó barátságban voltak, de a megkeresése abszolút szakmai volt.

Hevesi Tamást vezetőnek kérte fel Berki Krisztián Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Krisztián éles szemű vezető volt, és bízott a szakmai munkámban, több edzésemet is végigkísérte korábban. Egyfajta tűzoltómunka várt volna rám, de nem azért utasítottam el a felkérést, mert megijedtem volna a gondoktól. Már korábban megfogadtam, hogy két posztot nem vállalok el soha életemben, bármilyen nagy megtiszteltetés is: az egyik a szövetségi kapitányi szék, a másik a szeretett klubom vezetőedzői posztja. Egyfelől a nagy elődök feltétlen tisztelete miatt, másfelől azért, mert óriási a nyomás, az elvárás, és a nagyok között is voltak, akiknek nem jött minden össze, és méltatlanul búcsúztak edzőként. Krisztián megértette a döntésemet, nem haragudott meg rám miatta" - mondta a Hot! Magazinnak Hevesi Tamás. Végül mégis csatlakozott a klubhoz, ő alapította meg ugyanis a Fradi női szakosztályát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.