Szerelmi horoszkóp: ők passzolnak az őszi csillagjegyekhez

Forrás: Shutterstock -
szerelmi horoszkóp őszi csillagjegyek Mérleg csillagjegy Mérleg Skorpió csillagjegy horoszkóp magazin Nyilas csillagjegy ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gondoltad volna, hogy a horoszkóp még a párválasztásban is segítségedre lehet? Ezúttal annak jártunk utána, mely jegy szülöttei illenek az őszi csillagjegyekhez: így nem is húzzuk az időt, lássuk, kik a tökéletes partnerek a Mérlegek, a Skorpiók és a Nyilasok számára!

Az őszi hónapok vitathatatlanul arról szólnak, hogy az emberek egy kicsit lelassulnak és befelé figyelnek. Míg nyáron még este 10-kor is világos van, ősszel napról-napra egyre hamarabb sötétedik, és a nyárral ellentétben ezekben a hónapokban szívesebben kuckózunk be.

A legtöbben ilyenkor szeretnek egy bögre tea vagy kávé társaságában, nyakig betakarózva olvasni, filmet nézni, mások pedig az erdőt járják, kirándulnak, és élvezik a színes falevelek pompás látványát, miközben a lábuk alatt ropog az avar.

Az őszi-téli hónapokban épp a fent említett tényezők miatt az emberek szívesebben töltenek időt a kedvesükkel, a szinglikben pedig sokkal inkább felélénkül a társ iránti vágy. Cikkünkben amellett, hogy felgöngyölítjük, mi jellemzi a Mérleg, a Skorpió és a Nyilas jegy szülötteit, azt is eláruljuk, kik illenek az őszi csillagjegyekhez.

Mérleg


Az ősz első csillagképe a Mérleg, a „függeszkedő erő". A jegy szülöttei nem kedvelik a magányt, és csak abban az esetben vannak egyedül, ha nagyon muszáj. Az életben folyton az egyensúlyt keresik, de mivel hajlamosak egy pillanat alatt elbizonytalanodni, ezért jól jön melléjük egy társ.

Egy pillanat alatt elbizonytalanodnak, ezért jól jön melléjük egy társ, akivel bekuckózhatnak Forrás: Shutterstock

A Mérleg nagyon empatikus, ez az egyik legérzelmesebb és törődőbb jegy. Aki a Mérleggel kezd, kösse fel a gatyáját, ugyanis ennek a jegynek lételeme a megújulás, és vágyik a változatosságra.


A Mérleg jegyhez leginkább a Kos, az Ikrek, illetve a Vízöntő passzol. A Kos pont az ellentéte a Mérlegnek, és általában azért alkotnak tökéletes párt, mert az egyikük domináns, a másikuk pedig engedékeny.

Az Ikrek megérti a Mérleg szerteágazó egyéniségét és hangulatingadozásait, a Vízöntő pedig azért illik hozzá, mert akárcsak a Mérleg, ő is szeret társaságban lenni, halmozni az élvezeteket, és habzsolni az életet. Ez az, ami igazán összehozza őket.

Skorpió


A Skorpió érzékeny, nagyon tud ragaszkodni, de mivel hangulatember, és tele van érzelmekkel, nem könnyű a kedvében járni. A jegy szülöttei szeretnek töprengeni az élet dolgain, de képesek magukba fordulni. Ők azok, akik mindenáron megpróbálják elérni a kitűzött céljukat, azonban párkapcsolatban nem egyszerű velük: féltékeny típusok, és bár olykor ők maguk nem hűségesek, párjuktól ezt elvárják.

A Skorpió legideálisabb párja a Bika, aki nyugodtsága miatt tökéletes összhangban van a Skorpió szenvedélyességével. A Szűzzel is jól kijön, olyanok, mint a tűz és a víz, párkapcsolatuk épp ettől boldog. A harmadik jegy, akivel hosszú távú kapcsolatot tud kialakítani, az a Halak, még akkor is, ha a Halak által táplált érzelmeket a Skorpió nem feltétlenül tudja azonos mértékben viszonozni.

Nyilas


A Nyilasaz egyik legkülönlegesebb személyiség a zodiákusban, és ez szerelmi életére is erős befolyással van. Alapvető tulajdonsága, hogy óriási kitartása van; ha akar valamit, azt nagyon akarja, és mindent intenzíven él meg. A Nyilas jegy szülöttei szeretnek társaságban lenni, de annak ellenére, hogy nagyon tudnak szeretni, az esetek nagy többségében hosszú távú kapcsolatba nem igazán képesek belebonyolódni. Ennek egyszerű oka van, a Nyilasok imádnak függetlenek lenni.

Ettől függetlenül akadnak olyan jegyek, akik igazán illenek hozzájuk. A legideálisabb partner számukra az Ikrek és a Kos jegyben születettek: az Ikrekkel azért passzolnak össze, mert ők is hasonlóan intenzív személyiségek, a Kossal pedig azért, mert ők megértik a Nyilas szenvedélyességét, és azt, hogy bizonyos dolgok fontos szerepet töltenek be az életükben. A Skorpióval az ágyban tökéletes párt alkotnak, azonban párkapcsolatban nem igazán működnek jól, ugyanis mindketten dominánsak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.