Majoros Hajni a gyerekek előtt való meztelenkedésről nyilatkozott: nagyobbik fia már szemérmes

tv2 -
szemérmes Majoros Marián Majoros Hajnalka meztelenkedés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majoros Hajni szerint egy bizonyos kor után a gyerekek előtti meztelenkedés már nem egészséges. 

Liptai Claudia YouTube-műsorában Majoros Hajnalka is vendég volt, Makány Márta és Zsólyomi Norbert mellett, a téma pedig a meztelen valóság volt. Így került szóba a gyerekek előtt való pucérkodás is, amiről először Hajni beszélt, az ő nagyobbik fia ugyanis már szemérmesebb.

"A nagyobbik fiam elérkezett abba a korba, amikor, ha véletlenül rámnyit a fürdőszobába, akkor próbálom eltakarni magamat, de valójában ő megrökönyödik, ott áll. Van egy természetesség is benne, mert nem az van, hogy gyorsan odakapom a kezemet és mindenemet eltakarom, mert próbálom neki megtanítani, hogy egyébként ez normális, de az már nem annyira, hogy az anyádat egyébként meztelenül kell meglátnod" - árulta el Hajni.

Majoros Hajni nagyobbik fia már szemérmesebb tv2

"Nagyon sok mindenkit láttam és hallottam erről beszélni. Megvolt nekem is a véleményem ezzel kapcsolatban, hogy nyilván egy bizonyos kor után már nem fogom mutogatni magamat a gyereknek, hiszen ez már neki lesz kellemetlen" - folytatta Hajni. Úgy véli, az együtt alvás sem egészséges már a gyerek 11-12 éves kora körül, és a meztelenkedés sem. "Megvan a pillanat is, amikor bejön a gyerekem, meglát és már ő közli a szemével, hogy anya, én ezt annyira nem szeretném látni" - árulta el Hajni. Hozzátette, náluk ez szépen, természetesen kialakult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.