Közel 11 milliót felejtettek egy budapesti hotel széfjében, a karbantartó lenyúlta az egészet

Forrás: Shutterstock -
hotel pénz Budapest lopás kísértés szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szoba széfjében felejtette pénzét a vendég, amelyet a szálloda karbantartója talált meg. A férfi pedig nem tudott ellenállni a csábításnak és magához vette a milliókat érő amerikai bankókat.

Az egyik belvárosi szállodában foglalt szobát az a vendég, aki távozásakor hátrahagyott 30 ezer dollárt, amely átszámítva 11 millió forintot ér. A zöldhasúakat a hotel karbantartója találta meg, akivel szemben jelentős értékre elkövetett lopás gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség. A férfi a vallomásában elmondta, hogy életében nem látott még egyben ennyi pénzt, elcsábult és kísértésbe esett.

Forrás: Shutterstock

Az egyenruhások csak a pénz egy részét találták meg a férfinél. A házkutatás során 22 500 dollárt, valamint 200 ezer forintot tudtak lefoglalni, majd az egészet átadták a jogos tulajdonosának – írja a police.hu közleménye alapján a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.