Berki Mazsi és Hódi Pamela csak ideiglenesen jönnek jól ki egymással?





Berki Krisztán édesanyja, Júlia asszony úgy érzi, hogy a jelenlegi béke csak egy fegyverszünet, aminek bármikor vége lehet.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.05.28.
gyász

Berki Mazsi és Hódi Pamela között sokáig „háború” dúlt, amit úgy tűnik, hogy a gyász most felül írt. A két anyukának több konfliktusa is volt, de az elmúlt fél évben javult a helyzet. Majd Berki Krisztián tragikus halála után látszólag a két anyuka félretette minden korábbi sérelmét és megjavult a kapcsoltuk. Ennek az állapotnak Berki örülne a legjobban, hiszen mindig is azt szerette volna, hogy gyerekei testvérként tekintenek egymásra. De vajon sikerülhet mindez és fennmaradhat-e a béke Pamela és Mazsi között?

A temetésen úgy látszott Mazsi és Pamela rendezni tudta a kapcsolatát Fotó: Metropol/MG

„Nagy kihívás és még több munka ezt a kapcsolatot rendezni, de azt gondolom, ha valamikor, akkor most van erre a legnagyobb lehetőség. Egy ilyen tragédia mentén az ember átértékel dolgokat, és esélyt kap arra, hogy esetleg újragondolja, kihez milyen viszony fűzi. Nem kell, hogy barátokká váljanak, de a két gyerek érdekében túl kell lépni a korábbi sérelmeken, hogy a lányok testvérei lehessenek egymásnak. Ez egyébként szülőként feladatuk és kötelességük is” – mondta korábban a Blikknek dr. Makai Gábor klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta.

Ez most csak fegyverszünetnek tűnik

Berki Krisztián anyukájának véleménye szerint a két nő csak ideiglenes vannak éppen jóban, a temetésen tapasztalt béke csak egy fegyverszünet.

„Úgy tűnik, az unokáim édesanyjai egymásra találtak, a gyász összehozta őket, és remélem, ez így is van. Sajnos, előfordulhat, hogy mivel a fiam, aki az összetartó kapocs volt a két kislány között, elment, nekem kell átvennem a szerepét. Nagyon szép volt, amit Mazsi mondott a temetésen, hogy megígérte a fiamnak, jó testvérek lesznek a lányok, de félek, hogy ezt nem lesz egyszerű kivitelezni, mert a két anya kapcsolata mindig is feszült volt. Egyelőre lefoglalja őket a gyász, de őszintén, nem tudom, mit hoz a jövő. Mindenesetre én azon leszek, hogy mindkét unokámnak fogjam a kezét, és úgy nőhessenek fel, ahogyan Krisztián szerette volna: testvérekként” – árulta el a Blikknek a gyászoló anyuka.

 





Ezeket olvastad már?
„Felnőtt" – megmutatta kész nővé cseperedett lányát Demcsák Zsuzsa

„Felnőtt" – megmutatta kész nővé cseperedett lányát Demcsák Zsuzsa

Renée Zellweger 55 évesen Bridget Jones szerepében tér vissza

Renée Zellweger 55 évesen Bridget Jones szerepében tér vissza

„Nem volt elég, hogy földhöz vágtalak?” – egymásnak estek a Házasság első látásra férjei

„Nem volt elég, hogy földhöz vágtalak?” – egymásnak estek a Házasság első látásra férjei

Szenes Iván 100 éves lenne – lánya, Szenes Andrea: „Egyre jobban hiányzik”

Szenes Iván 100 éves lenne – lánya, Szenes Andrea: „Egyre jobban hiányzik”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás