Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Séfek séfe: Gáspár Bea és Evelin kőkeményen osztották versenyzőket

default user icon
MME
A Séfek séfe pénteki adásban párban érkeztek a kóstolásra a sztárvendégek, és a Gáspár Bea-Gáspár Evelin duó nem kímélte a versenyzőket: megkapta a magáét a kék, a piros és fekete csapat is!

Múlt pénteken sztárparádéval zárta a hetet a Séfek séfe: Kiszel Tünde naptárceleb és lánya, Donatella, Bay Éva tévés bemondónő és fia, Marczali László, Megyeri Csilla és a párja, Horváth Zsolt, valamint a Gáspár család szókimondó anya-lánya kettőse, a gasztóban is bizonyított Gáspár Bea és Gáspár Evelin ültek a kóstolói pódiumra.

"Úgy jöttünk ide, hogy elég nagy kritikusok leszünk, hiszen édesanyám a magyar gasztronómiában egy elismert és meghatározó alak - úgyhogy, séfek, kössétek fel a KÖTÉNYT!" - harangozta be a várható szigort Gáspár Evelin a kóstolás előtti bemutatkozó videóban, és valóban: sem az édesanyja, sem ő nem bánt kesztyűs kézzel a versenyzőkkel.

Bea eleve nehezen emelte át a kék csapat corn flakes bundában sült csirkéjét, guacamoléval és paradicsomos babbal, majd' eltörte a kezét.

 

Krausz Gábor és a fekete csapat a karibi ízvilágot idézte meg a random megkapott alapanyagokból ihletet merítve: nyársra tűzőtt csirkemellkockákat pancettával és banánchipsszel körítették. Evelinnek az ízekkel nem volt különösebb problémája, ellenben a tálalásról meglehetősen sarkos véleménye volt.

 

A utolsó tányérnál pedig épp a tálalás volt az, amire Evelin sem tudott mást mondani, csak azt, hogy:


Ma este 19:50-kor, a tv2-n tovább folytatódik az ádáz küzdelem a Séfek séfe címért, és a fődíjért! Lesz feszültség bőven: a középpontba ismét a kékek versenyzője, Annamari került, aki kendőzetlen őszinteséggel elmondta a véleményét Alexandra és Béci távozásáról, nem kímélve a többi versenyzőt - részletek a Riposton! 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss