Aggasztó jelek: újabb magyar sztárpár házassága van válságban?





Hónapok óta nem láthattuk őket egymás társaságában, pedig korábban sülve-főve bejelentkeztek közösségi oldalaikon.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.02.05.
Módosítva: 2023.02.05.
házasság jelek Király Viktor

Tápai Szabina és Kucsera Gábor szétválása borzolja a kedélyeket, ráadásul az is kiderült, volt megcsalás is a házasságuk alatt. Bár a rajongóknak hónapok óta gyanús volt a páros, a kézilabdázó csak a minap megjelenő interjújában vallotta be, hogy nyolc hónapja külön élnek a férjével. Az első, legszembetűnőbb jel az volt, hogy sosem posztoltak egymás társaságában, illetve nem is lehetett őket együtt látni. Ezt azzal magyarázták, hogy csupán a magánéletüket óvják, de mint kiderült, komoly bajok voltak a háttérben. Éppen ezért furcsa, hogy egy másik hazai sztárpár is feltűnően keveset szerepel együtt, pedig korábban ez nem így volt.

Király Viktor
Vajon csak a magánéletét védi Király Viktor és párja a visszafogott bejegyzésekkel? (Fotó: Metropol)

Egyesek úgy vélik, hogy Király Viktor és felesége, Anita házassága is válságban lehet – írja a Bors. Annyi bizonyos, hogy hónapok óta nem láthattuk őket egymás társaságában, pedig korábban sülve-főve bejelentkeztek közösségi oldalaikon.  A dolog a kommentelőknek tűnt fel: „Kicsit fura nekem is, kirándulni Anita a gyerekkel meg barátokkal jár, apát soha meg nem említi”– írta egy felhasználó, amivel többen egyetértettek. 

„Az elmúlt időkben ilyen nincs, maximum régi közös tartalmat osztanak meg, vagy a közös vállalkozásukkal kapcsolatban posztolnak, vagy néha Anita megjelöli 1-1 étteremben Viktort, de csak a kaja van lefotózva, Viktor sehol, pedig régen neki is mindig rajta kellett lennie a képen… Valószínű megpróbálja fenntartani a látszatot, hogy együtt vannak, de nem így van” – fogalmazott egy rajongó, és bár vannak gyanús jelek, a legtöbben mégis remélik, hogy csak tudatosan kevesebbet akarnak szerepelni a közösségi médiában. Mindenesetre Viktor még hordja a jegygyűrűjét, így valószínűsíthetjük, hogy csupán a magánéletük megóvása érdekében döntöttek úgy, hogy kevesebbet szerepelnek együtt.





 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás