Megölte a barátnőjét, hogy az övé lehessen a nő háromhetes babája

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság Texas gyerekrablás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy texasi nő megölte 33 éves barátnőjét, hogy elrabolja pár hetes csecsemőjét, hogy aztán a sajátjaként nevelhesse tovább. 

Magen Fieramusca 2019. december 12-én megölte a 33 éves Heidi Broussardot. Az ügyészség szerint a texasi nő azért gyilkolta meg közeli barátnőjét, mert el akarta rabolni annak pár hetes babáját, hogy utána a sajátjaként nevelhesse tovább.

A nyomozás a háromhetes kislány eltűnésével kezdődött. A rendőrség a gyermeket később élve találta meg egy Houston környéki háznál, az anyja holttestével együtt, Fieramusca autójának csomagtartójában. A nő elrabolta áldozatát, megfojtotta és bepakolta egy fekete zsákba.

Fieramusca és Broussard közeli barátok voltak, akik körülbelül egy évtizeddel ezelőtt találkoztak egy templomi táborban. Annyira jóban lettek, hogy eldöntötték, egyszerre lesznek terhesek, és talán ugyanazon a napon szülnek majd.

A 37 éves Magen Fieramusca bűnösnek vallotta magát. Ötvenöt év börtönbüntetésre ítélték - írja az NBC News.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.