Brutális gyilkosság Dunaújvárosban: megölte, majd feldarabolta feleségét egy férfi

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság Dunaújváros házaspár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrök a 62 éves dunaújvárosi gyanúsított letartóztatása mellett folytatják tovább az ügy vizsgálatát.

Szeptember 21-i eltűnése óta kerestek a rendőrök egy dunaújvárosi nőt, akinek ügyével kapcsolatban mostanra emberölés miatt rendeltek el büntetőeljárást.

A Fejér megyei nyomozók birtokába jutott információk szerint a szeptember 26-a óta letartóztatásban lévő 62 éves dunaújvárosi gyanúsított a szeptember 17-e és szeptember 21-e közötti időszakban megölte a feleségét, a testét feldarabolta, majd elrejtette.

Brutális gyilkosság Dunaújvárosban: megölte, majd feldarabolta feleségét egy férfi Forrás: Shutterstock

Az ügy körülményeinek tisztázása, a bűncselekmény bizonyítása érdekében nyomozócsoport alakult, melyben Fejér, Pest és Veszprém megye, valamint a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Életvédelmi Osztály nyomozói vettek részt.

A rendőrök szakszerű, precíz és aprólékos adatgyűjtésbe kezdtek, ennek során a gyanúsított által használt kistehergépkocsiban testrészmaradványokat találtak, melyek a feleségtől származnak.

A nyomozás során az ügy körülményeinek tisztázása szakértők bevonásával folyamatban van - írja a police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.