A királyi szakértő állítja: Vilmos herceg Katalin hercegné negyedik gyermeke

Forrás: MTI/EPA/PA pool/Jonathan Brady -
Windsor-ház házasság Katalin hercegné Vilmos herceg walesi herceg walesi hercegnő
Mindig boldognak tűnnek, Vilmos herceg imádja Katalint és viszont, a gyermekeik cukik és jól neveltek, bár Lajos néha igyekszik ezt megcáfolni; csupa öröm és boldogság az életük, kivéve, amikor Harry hercegre rájön a közléskényszer, de a walesi hercegi pár még ezt is jól kezeli. Ám nem mindenki látja így, aki közelebbről ismeri őket: azt állítják, hogy az ő házasságuk sem tökéletes.

Vilmos herceg felesége, Kate Middleton három gyermekkel ajándékozta meg férjét, akiket szuper anyukaként nevel, ahogy párját, a jövendőbeli királyt is. Legalábbis ezt állítja Tom Quinn, akit királyi szakértőként vagy szerzőként szokás emlegetni, és nem is olyan régen adták ki a könyvét, melyet a királyi családról írt.

Vilmos herceg, Katalin hercegné és gyermekeik, György, Sarolta és Lajos Forrás: MTI/EPA/PA pool/Jonathan Brady

Ebben nem kevesebbet állít, minthogy Vilmos hajlamos a hisztire, dührohamokra, emiatt felesége sokszor a negyedik gyermekeként kezeli őt. Időnként össze is kapnak, olyankor állítólag vad párnacsatákat vívnak, de mindketten tudják, hol a határ.

A közvélemény a töéletes párnak tartja őket, ami a szerző szerint a néhai II. Erzsébetnek köszönhető, akinek mottóját - soha ne panaszkodj, soha ne magyarázkodj - átvette Wales hercege és hercegnője is.

"Nagyon ritkán panaszkodnak, és ha panaszkodnak, akkor az mindig mérvadó" - írja Quinn.

Hogy valóban így van-e, feltehetőleg sosem tudjuk meg, ám a New York Post emlékeztet egy alig egy hónapja történt esetre, amikor egy étteremben Vilmos kezet fogott az ott bámészkodó rajongókkal, váltott velük pár mondatot , és az egyikük megjegyezte Katalinról: „Milyen csodálatos ruhát vett fel Kate! Gyönyörű!" - Vilmos pedig azt válaszolta, melegséggel a hangjában: „Ó, mindig lenyűgözően néz ki!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.