"A szerelem elmúlt, és azt hiszem, sajnos a tisztelet is" - Zámbó Krisztián megszólalt a szakításról

Forrás: Zámbó Krisztián/Instagram -
Takács Zsuzsi Zámbó Krisztián szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsi szakítottak, ezúttal úgy tűnik, végleg. 

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsi hosszú évekig alkottak egy párt, de kapcsolatuk nem volt problémáktól mentes, már korábban is előfordult, hogy szakítottak, ám most úgy tűnik, végleg vége a szerelmüknek.

Zámbó Krisztián véget vetett kapcsolatának Forrás: Zámbó Krisztián/Instagram

"Nem minden arany, ami fénylik. Nem vagyunk és nem is leszünk együtt többé. A szerelem elmúlt, és azt hiszem, sajnos a tisztelet is. Nem szeretnék háborút Zsuzsival, csak szeretném véglegesen lezárni az életemnek ezt a szakaszát. Voltak jó és rossz éveink, izgalmas volt az biztos" - mondta a Borsnak Krisztián. "Tíz év alatt háromszor kértem meg a kezét, de sosem jutottunk el az esküvőig, és ez nem rajtam múlt" - tette hozzá. Krisztián először a közösségi oldalán osztotta meg a szakítás hírét.

"Őszintén szólva nem hirtelen felindulásból írtam ki ezeket a közösségi oldalamra. Nem szerettem volna rossz helyzetbe hozni Zsuzsit, de rájöttem, hogy most már magamra, a saját boldogságomra kell figyelnem. Remélem, rátalálok végre az őszinte, boldog szerelemre. Komoly életre, komoly kapcsolatra vágyom. Nem akarok Zsuzsinak sem rosszat, kívánom, hogy ő is túl tudjon jutni ezen" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.