Érzéketlennek gondolhatják a nézők Hódi Pamelát: ez az első nyilvános szereplése Berki Krisztián halála óta

Hódi Pamela Drágám, add az életed! Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela és párja, Tóth Bence is szerepel a TV2 Drágám, add az életed! című műsorában a héten. Berki Krisztián exfelesége ezzel nehéz helyzetbe került, mert amíg a képernyőn egy boldog, pörgős nőt látunk, addig Pamela a "valóságban" éppen gyászol. De, hogy is lehet ez? 

Sokan esetleg nem tudják, hogy a műsor felvételei akkor készültek, amikor Berki Krisztián még élt, így egyáltalán nem furcsa, hogy közös kislányuk, Natasa Zselyke édesanyja, Hódi Pamela jól kezeli a vicces helyzeteket a képernyőn.

"Krisztián tragédiája most történt, a műsor felvétele pedig hónapokkal ezelőtt zajlott. Szerencsétlen egybeesés, hogy ezek a képsorok teljesen más jelentéssel bírnak egy ilyen időszakban, mint egyébként. Pamela véletlenül sem akarja, hogy azt gondolják róla a nézők, hogy érzéketlen, így maga sem tudja, hogyan kommunikáljon tapintatosan a műsorról" - mondta el a Borsnak egy névtelenséget kérő ismerősük.

Forrás: Hódi Pamela/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.