Szülés előtt két héttel hasba rúgta várandós barátnőjét - véget érhet a német válogatott focista karrierje

válogatott Borussia Dortmund hasba rúg Nico Schulz focista terhes nő várandós karrier futballista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nico Schultz karrierjének végét jelentheti, hogy 2020-ban brutálisan bántalmazta akkor várandós barátnőjét, aki feljelentést tett a Borussia Dortmund játékosa ellen. 

A tizenkilencszeres német válogatott védő volt barátnője azt állítja, hogy két héttel a szülése előtt Schulz megrugdosta a hasát, ezt követően pedig a földre lökte és tovább verte a nőt. A bántalmazás során keletkezett zúzódásairól a nő fotókat küldött a focistának, aki egy szomorú szmájlit formázott az arcából és azt küldte vissza bocsánatkérés gyanánt a volt barátnőjének

A bántalmazás miatt a nő feljelentést tett.

A Borussia Dortmund közleményt adott ki, mely szerint Schulz tagadja a vádakat és az ártatlanság vélelmére hivatkozik. A német klub hangsúlyozta, hogy az esetről csak a médiából értesült, s a tények és a jogi heyzet tisztázódásáig nem tudnak megbízható és jogilag biztonságos döntést hozni a játékos jövőjéről - írja az Origo.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.