Elképesztő ruhakölteményben jelent meg a Sztárban sztár leszek! nyolcadik adásában Köllő Babett

fotó Köllő Babett ruha Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köllő Babett hétről hétre káprázatos szettekben varázsolja el a tévénézőket a Sztárban sztár leszek! élő adásaiban. Ma esti ruhakölteményét a magyar népmesék inspirálták. 

Köllő Babett kivételesen a Sztárban sztár leszek! nyolcadik adása előtt megmutatta rajongóinak különleges ruhakölteményét a közösségi oldalán. A meseszép zsűritag elárulta, hogy extravagáns szettjék a magyar népmesék inspirálták - szúrta ki a Bors.

"Néhány perc és kezdődik a 8. élő show. Jó kis átalakulások lesznek.Az én ruhámnál Kiss Márk például a magyar népmesékből ismert klasszikus magyaros ruha formavilágából inspirálódott.Persze újra gondolta ezt is olyan Márkosan" - írta képe mellé Babett.

Babett ruháival már több alkalommal magára hívta a figyelmet, a legutóbbi pedig kitüntetetten nagy figyelmet kapott. Habár a színésznő minden testrészét fedte az öltözék, mégis sikerült egy kis polgárpukkasztást belevinni a ruhába. Babett felsőjén ugyanis csillámos tapasz volt a mellbimbói helyén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.