A Nagy Ő: a műsor után egy percig nem volt együtt Árpa Attila és Timi

Árpa Attila Timi (A Nagy Ő) Toszkána A Nagy Ő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, A Nagy Ő-ben végül ketten, Bogi és Timi utazhattak el Toszkánába Árpa Attilával. A két ott töltött nap után Attila Timit választotta, most azonban a Tények Pluszból kiderült, hogyan folytatódott a kapcsolatuk.

"Ez a műsor egy kaland volt nekünk, egy romantikus mese és igenis voltak valódi érzelmek is ebben a folyamatban. A végén, amikor Toszkánában ott álltunk és néztük a tájat, akkor viszont nem csak a műsor ért véget, hanem ez a romantikus mese is. Mint egy happy end" – fogalmazott Árpa Attila, ám hozzátette, hogy miért nem folytatták a kapcsolatot kamerákon kívül, arról nem beszélnek.

"Nem váltunk el haraggal, jó a kapcsolatunk. Néha beszélünk, sőt, azóta a színházban is megnéztem Attilát" - tette hozzá Timi, aki egyelőre nem keres társat magának.

A beszélgetést itt megnézheted:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.