Bántalmazták, hajléktalan volt: most milliókat keres az ötgyerekes anyuka

hajléktalan ingatlan milliomos vállalkozás család bántalmazás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyermekkorában sokszor bántalmazták, 16 évesen már három munkahelye volt, és a férfiakkal sem volt szerencséje. Hajléktalanságból küzdötte fel magát a most 40 éves vállalkozónő, aki üzletasszonyként milliókat keres. 

Az egyedülálló ötgyerekes anyuka keményen dolgozott az életében, hogy elég pénzt keressen ahhoz, hogy gyermekeinek olyan életet biztosítson, amilyen neki gyerekként nem jutott. Rebecca Barr a traumáiból építkezett, s hátrahagyva a múltat, melynek a bántalmazás éppúgy része volt, mint a hajléktalanság, több millió fontos ingatlanportfóliót épített fel.

Rebecca jelenleg coachként dolgozik, üzleti tanácsokat ad más nőknek, és minden évben hatszámjegyű összeget keres a növekedésre összpontosító üzleti stratégiák kidolgozásával.

A sikeres üzletasszonynak tavaly született meg az ötödik gyermeke, és bár egyedülálló anya, ez nem akadályozza semmiben, sőt, úgy tűnik, könnyedén hozza egyensúlyba a munkáját és a magánéletét. Célja, hogy az egyedülálló anyaság ne legyen stigma. Álláspontja szerint minden nő annyi pénzt kereshet, amennyit csak szeretne, függetlenül attól, hogy milyen a magánélete.

„A gyerekkorom tele volt bánattal, bántalmazással, erőszakkal és hajléktalansággal, de tudtam, hogy többre vagyok hivatott. Nem voltam hajlandó elhinni, hogy ez az életem, ezért nagyon keményen dolgoztam, hogy megfordítsam a sorsomat" - mesélte el a Daily Mailnek Rebecca, hozzátéve, hogy felnőtt életében sem volt mindig könnyű dolga, a férfiválasztásai sem voltak különösebben szerencsések.

„Öt csodálatos gyermekem van három különböző apától, de nincs ezzel semmi baj. Az emberek elítélhetnek engem, de egyedül is keresek elég pénzt ahhoz, hogy mindent megadjak nekik, ami nekem soha nem volt" - nyilatkozta a lapnak a 40 éves, egyedülálló, milliomos vállalkozónő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.