Zoe Saldana félmeztelenül pózol - A galaxis őrzőinek sztárja a melle alá tetováltatta férje arcképét

Forrás: AFP/Michael Tran
Forrás: AFP/Michael Tran -
Zoe Saldana test Marco Perego tetoválás
Forgatási szünetben, még a testét fedő tetoválások lesminkelése előtt készült félmeztelen fotót tett közzé magáról Zoe Saldana. A színésznő egy pillanatra megmutatta férje arcképét is, melyet melle alá, a bordájára tetováltatott, és amit eddig nem láthatott senki. Az "arctetkó" a családban, úgy tűnik, hagyomány: férje, Marco Perego is magán viseli Zoe arcát, csak ő a karjára varratta a felesége portréját. 

Ilyen egy munkanap Hollywoodban, legalábbis ez derül ki az Avatar sztárjának rövid videójából, melyet forgatás közben, a tetoválásainak elfedése előtt, egy tükörrel szemben készített Zoe Saldana, majd mindjárt közzé is tette Instagramon, követői legnagyobb megelégedésére.

A felvételen pár másodpercre látszik az eddig sehol meg nem mutatott arckép is, melyet 2017-ben varratott magára, és férjét, az igencsak jóképű Marco Peregót ábrázolja.

A szexi színésznő posztjára jöttek is a pozitív visszajelzések, Kate Hudson színésznő sem hagyta szó nélkül, tüzes hangulatjelekkel mondta el a véleményét - írja a Page Six.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.