Gábor Zsazsa özvegye Budapesten van, ezért érkezett a fővárosba





Magyarországon tartózkodik az egykori világhírű színésznő, Gábor Zsazsa özvegye. Frederick von Anhaltot az ötödik kerületben kapták lencsevégre. A férfi valószínűleg azért látogatott hozzánk, mert azt beszélik, múzeum nyílik élete szerelméről. Anhalt még nem beszél a tervekről, de a róla készült fotók arról tanúskodnak, hogy nagy szervezésben van.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.05.26.
V. kerület különleges látogatás

A Bors fotósa nagy sürgés-forgásra lett figyelmes Budapest belvárosában az egyik luxusszálloda bejáratánál: a hotelből egyszer csak egy sportosan elegáns férfi és annak kísérete lépett ki.

Különleges küldetésre érkezett Magyarországra Gábor Zsazsa özvegye Fotó: Bors

A baseballsapkás urat nem volt nehéz felismerni, hiszen a világ számos sajtóorgánumában jelent már meg róla fotó: ő Frederick von Anhalt herceg, Gábor Zsazsa özvegye, aki a világhírű színésznő halála óta rengeteget dolgozik azon, hogy méltó emléket állítson az egyik leghíresebb magyarnak – írja a Bors.

Bokor Balázzsal, a család barátjával fotózták az utcán Anhalt herceget Fotó: Bors

Anhalt herceg azzal a Bokor Balázzsal, a Magyar Hollywood Tanács elnökével látható a képeken, aki nagyon jó kapcsolatot ápolt Zsazsával. Bokor még a súlyosan beteg díva hálószobájában is felkereshette az ágyhoz kötött celebet, illetve ő az, aki nagyon sokat tett azért, hogy Gábor Zsazsa hamvait – a díva végakarata szerint – a Fiumei úti temető Művész parcellájában helyezték végső nyugalomra.

Gábor Zsazsa 99 évesen hunyt el Los Angelesben Fotó: AFP

A herceget természetesen kerestük telefonon, de az érdeklődésünkre csak annyit mondott, hogy most még nem beszélhet a részletekről, de hamarosan kiderül, hogy miért tartózkodik a fővárosban. Anhalt viszont egy titkot is elárult: várhatóan még az idén elkészül Gábor Zsazsa hollywoodi stílusú síremléke is, amelynek avatása is hamarosan várható.





Ezeket olvastad már?
Nem akármilyen bevonulást tervez az esküvőre Somhegyi Krisztián

Nem akármilyen bevonulást tervez az esküvőre Somhegyi Krisztián

Állatok sokasága pusztult el a divatért: börtönbüntetésre ítélték a dívát

Állatok sokasága pusztult el a divatért: börtönbüntetésre ítélték a dívát

Rejtélyes betegség kínozza Baranyi Lászlót: „Nem tudják, hogy mi a bajom”

Rejtélyes betegség kínozza Baranyi Lászlót: „Nem tudják, hogy mi a bajom”

Ripli Zsuzsi: „Imádom az ázsiai konyhát!”

Ripli Zsuzsi: „Imádom az ázsiai konyhát!”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás