Heti horoszkóp (2022. augusztus 15-21.): Szerencsés fordulatokat jeleznek a bolygók

augusztus heti horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen az augusztusi héten nagyon különleges és szerencsés fordulatokat jeleznek a bolygók. A szerelemben, a párkapcsolatban is sorsszerű változások érhetnek bennünket. Vajon mi mindenre számíthatunk ezen a különleges héten? Íme!

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Kifejezetten energikus időszakra számíthatsz. Ismét magabiztos leszel, és a véleményedhez is jobban ragaszkodsz, mint korábban. A szerelemben bármilyen nehéz helyzetből is kell újra talpra állnod, az égiek minden támogatást és erőt megadnak, hogy újra érezzétek a régi vágyat. Munkahelyeden a fölösleges vita helyett a szorgos munka és a türelem lehet a fegyvered.

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

A bolygók szerint ez a hét jóval nyugalmasabban alakul, mint amilyen az előző volt. Uralkodó bolygód, a Vénusz is jelzi, hogy nyitottabb leszel az örömökre, a szórakozásra, és több lehetőséged nyílik majd erre. Ha még keresed a párodat, ne hagyd, hogy a régi rossz tapasztalatok, csalódások elvegyék a kedved a párkereséstől, hiszen most szárnyai alá vesznek téged az égiek...

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

A Mars a jegyedbe lép a héten, amelynek köszönhetően egyre erősebb benyomást teszel másokra. Ez nagyszerű alkalom új terv elindításához is. Most nemcsak jól és sokat dolgozol, de azt megfelelő formában el is tudod ismertetni a külvilággal. Ez pedig hozzájárulhat jó hírneved emeléséhez is. Ha azt hiszed, a hallgatás aranyat ér, most bizony nagyot tévedsz: párod nem tud olvasni a gondolataidban. Mondd el egyértelműen mindazt, ami a lelkedet nyomja!

Forrás: Dreamstime

Bak heti horoszkóp (12.22-01.20.)

Az anyagiak miatt többet aggodalmaskodsz ezen a héten. Hidd el, hogy mindent időben meg tudsz oldani! Ha még magányos vagy, hirtelen robban be a szerelem az életedbe, és el sem hiszed, hogy ez a csoda éppen veled történik meg. Bizony, akkor jön a szerelem, ha nem görcsölsz rajta. Munkahelyeden vitás helyzetbe keveredsz. Ne dühből érvelj, azzal most nem mégy sokra!

Vízöntő heti horoszkóp (01.21-02.18.)

A Vénusz és a Jupiter beragyogja a szerelmi életedet. Munkahelyeden viszont meddő vitába keveredhetsz. Mindig is az igazság bajnoka voltál, de mostanában még inkább olyan hangadó lettél, aki a kollégáiért harcol. Mégis, most rájössz, vannak dolgok, amikért nem érdemes küzdeni. Főleg, ha azt kollégák sem akarják.

Halak heti horoszkóp (02.19-03.20.)

A Vénusz és a Jupiter a szerelmi életedben és a pénzügyekben is szerencsés lehetőségeket jelez. Ha még keresed a párodat, elérkezett az a pillanat, amikor összehozhat a sors az igazival. Az otthon nyugalmas és a család összetartása is kiemelten fontos ezen a héten, most sokat teszel azért, hogy ezt megteremtsd.

Kattints ide, és olvasd el az összes jegy heti horoszkópját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.