Napi horoszkóp (2022. szeptember 28.): a Halak hűségesen küzd másokért, a Szűz döntést hoz

napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kedvező bolygóháromszög még a mai napon is hat, és megkönnyíti a dolgunkat, célt érhetünk a fontos tervekkel. Napi horoszkóp következik szerdára.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A mai napon sokat vitatkozhatsz. Szerencsésebb esetben csak a szomszédoddal, vagy a kollégáddal; ez a könnyített verzió. A nehezített az, ha tárgyalásra, netán pereskedésre kerül sor. Nagyon taktikusnak kell lenned!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ma nagyon talpraesett vagy, és szinte bármilyen helyzetben képes vagy feltalálni magad. Ezt a kollégáid, ismerőseid is észrevehetik és akár ki is használhatják, de most még ez sem zavar, mert jó a kedved, és őszintén, szívesen segítesz. Mindent megoldasz!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ma végre latba vetheted konspirációs képességeidet. A bolygók váratlan kalamajkát, pletykálkodást jeleznek. Ha a legjobbat akarod kihozni a helyzetből, ne hallgass a dühösekre, irigyekre! Az intuíciódra viszont igen, így könnyen eligazodsz majd a zűrzavaros helyzetekben.

Napi horoszkóp (2022. szeptember 28.): a Halak hűségesen küzd másokért, a Szűz döntést hoz Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A mai napon a segítségedet kérheti egy ismerősöd. Az anyagiakkal kapcsolatban tapasztalatból óvatos vagy, de vigyázz azzal is, hogy lelki kérdésekben hogyan segítesz. Nehogy a végén te legyél a hibás, ha valami nem jól sül el!

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

Engedd el magad, és élvezd az életet! Ha vannak is nehézségeid, azzal nem segítesz magadon, ha örökké csak keseregsz és rágódsz miattuk. Az élet akkor is tele van szépséggel: ha engeded, hogy hozzád jusson, akkor egyre inkább tele lesz.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Járj ma nyitott szemmel és szívvel, és akkor megláthatsz olyat is, amit eddig nem tudtál, vagy nem akartál észrevenni. Egy találkozás, egy beszélgetés meglepő tanulsággal szolgálhat a múltadra vonatkozóan. Ez segíthet meghozni egy döntést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.