Lesújtó! Felakasztotta magát egy magyar gimnazista

Forrás: Thinkstock -
gimnázium tinédzser öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyelőre tisztázatlan okokból vetett véget életének egy tinédzser, aki az Újpesti Bródy Imre Gimnázium 11. osztályos tanulója volt.

A tragédiáról ma délután a Metropol is beszámolt, ám egyelőre ők sem tudják, mi vezethetett a fiatal végzetes döntéséhez. A gimnázium hivatalos Facebook-oldalán már megjelent a gyászhír, melyhez kommentárt nem fűztek, csupán egy gyertyaláng fekete-fehér fotójával tudatták, hogy egyik diákjuk nincs többé.

A bejegyzés alatt már több tucat részvétnyilvánító hozzászólás jelent meg, melyek keretében sok erőt kívántak az elhunyt szeretteinek.

Van segítség!

Ha neked, vagy valakinek a környezetedben segítségre van szüksége, tárcsázd a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot akár mobiltelefonról is, vagy keresd fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.