"Csont meg bőr" - Kelemen Anna legújabb fotója megdöbbentette a rajongókat

vékony fotó Kelemen Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelemen Anna legújabb fotója nem aratott osztatlan sikert: túl vékonynak találják követői. 

Kelemen Anna általában nagy sikert ér el fotóival, de a legújabb képe nem aratott osztatlan sikert. A playmate által feltöltött felvétel megdöbbentette a rajongóit, túl vékonynak találják ugyanis a szőkeséget. "Csont meg bőr. Tönkre vagy nagyon" - írta az egyik kommentelő, de többen is megjegyezték, hogy a combjai is túlságosan vékonyak. Annát azonban nem érdeklik a negatív kommentek.

"Nyugodjon le mindenki, észnél vagyok. Nekem tetszik, ez egy tudatos út eredménye és nem állok még le. Valóban, a korábbi önmagamhoz képest soványabb vagyok, de ez is volt a célom. Változtattam az étkezési szokásaimon, kevesebbet eszem, de az hülyeség, hogy egyáltalán nem eszem. Sőt! És hús nélkül nem is tudok létezni, az mindig van a tányéron. Tudom, sokaknak ez nem tetszik. Nekem meg az nem tetszik, hogy mennyi elhízott ember van. A sok nyomorult boldogságevő, azért tömik tele magukat, hogy boldogok legyenek! Pedig a boldogságot nem az étel adja" - mondta a Borsnak Anna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.