Külföldre való költözéséről vallott Schell Judit: "Jött ez az új élethelyzet, amikor szétmentünk a gyerekek apukájával"

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
külföld Spanyolország költözés Schell Judit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schell Judit 2020 nyarán a válása után költözött gyermekeivel Spanyolországba, ahol egy évet éltek. A kint töltött időről mesélt a színésznő.

Schell Judit Schmied Zoltánnal való válása után döntött úgy, hogy két gyermekével elhagyja az országot és kiköltözik Spanyolországba egy évre. A színésznő 2020 nyarán vágott neki a nagy kalandnak, amiről már régóta ábrándozott.

Külföldre való költözéséről vallott Schell Judit: "Jött ez az új élethelyzet, amikor szétmentünk a gyerekek apukájával" Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Jött ez az új élethelyzet, amikor szétmentünk a gyerekek apukájával. Akkor mondtam, hogy na, akkor most jön az én álmom, és akkor induljunk! A gyerekek partnerek voltak, a gyerekek apukája is mondta, hogy már várta, mikor jövök elő ezzel a témával, és természetesen ő is támogatta. Mindenben mellettünk volt"

– mesélte a színésznő a Panna, csajok, satöbbi legutóbbi adásában.

Judit hozzátette, hogy a kint töltött idő alatt olyan hétköznapi dolgokra is jutott ideje, mint egy közös családi vacsora vagy hétvégi program a gyerekekkel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.