RETRO RÁDIÓ

Tóth Andi eddig bírta, teljesen kiakadt az énekesnő





A Sztárban Sztár zsűritagja egy indulatos bejegyzésben reagált a párkapcsolati válságáról szóló pletykákra.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2023.03.29.
Tóth Andi TV2 marics peti sztárban sztár

A napokban terjedt el az a pletyka, miszerint megromlott Tóth Andi és Marics Peti sokáig álomszerűnek tűnő párkapcsolata. Az esetleges krízisre a Sztárban Sztár nézői lettek figyelmesek, észrevették ugyanis, hogy a szerelmesek meglehetősen ridegen viselkednek egymással, miközben vasárnaponként zsűrizik a produkciókat a TV2 stúdiójában.

Betelt a pohár Tóth Andinál Fotó: Szabolcs László

A műsort követően olyan pletykák is szárnyra kaptak, miszerint a két híresség már nincs is együtt, sok rajongó azonban úgy véli, mindössze arról van szó, hogy csak nem szeretnék közszemlére tenni a szerelmüket. 

Bár az igazságot csak ők tudhatják, az bizonyos, hogy a párkapcsolati válságról, ne adj' isten a szakításról szóló szóbeszéd valóságos kommentháborút eredményezett a közösségi oldalakon. Gyakorlatilag minden hozzászólónak megvolt a maga véleménye.

„Az egy dolog, hogy élő adás közben nemhogy nem szólnak egymáshoz, de sokszor megjegyzést tesznek vagy pofákat vágnak.”

„Plusz mindkettőről csinálnak folyton képeket és pakolgatják is ki, de amióta megy a műsor, még egy közöset nem raktak ki, pedig össze vannak mindig öltözve, tök jó tartalmakat tudnának gyártani. A Marics a visszavonulós videójára sem reagált egyáltalán szerintem. Én remélem, jól vannak, de nekem nagyon gyanús.” 

Két új szereplője is lett a történetnek

 

tóth andi, marics peti
Valóban válságba került Tóth Andi és Marics Peti kapcsolata? Fotó: Szabolcs László

Így indult a történet, ami mostanra igencsak elfajult. Új szereplők kerültek a képbe, nevezetesen a Sztárban Sztár két versenyzője, Gubik Petra és Trap kapitány. A netezőknek ugyanis az is feltűnt, hogy miközben Tóth Andi Trap kapitányt tartja a műsor nagy felfedezettjének, Marics Peti folyton Gubik Petrát támogatja, ez pedig újabb ellentétet szül kettejük között. Sőt, a sasszemű nézők azt is látni vélték, hogy Andi egy kicsit túlzottan lelkesedik Trap kapitányért!

„Csak nekem tűnt fel, hogy Andi egy kicsit túlzottan rajong Trap kapitányért? Ha már Marics látványosan kedveskedik Gubik Petrának… Gondolom, ez a bosszú. Mindenesetre nagyon feltűnő, ahogy ignorálják egymást, az első adásban még más volt a felállás! Legutóbb már egymásra sem néztek, Andi fejeket vágott, mikor Peti beszélt… Hát nem tudom, mi lesz ebből”

– morfondírozott az egyik önjelölt szakértő.

Tóth Andinál betelt a pohár

Tóth Anditól megszokhattuk, hogy sosem rejti véka alá a véleményét. Ebben a témában egészen mostanáig bírta cérnával, végül betelt nála a pohár, és egy dühös Instagram-sztoriban fejezte ki nemtetszését. Többek között a sajtó munkatársait is megemlítette.

„Újságírók. Jöttök, mint legyek a sz*rra. Úgy ülök be a stúdióba minden vasárnap, hogy kizárok mindent, mivel kizárólag a műsor a lényeg. Mindenkinek annyi pontot adok, amennyit véleményem szerint megérdemel. Tibi szerintem egy hatalmas meglepetés ebben az évadban, és ha úgy érzem, meg is mentem. Ahogy azt minden adásban megtettem. Bosszú? Hány évesek vagyunk, 10? Mindent is rám kell terelni, rám kell kenni. De tudom. Szükség van egy rosszfiúra. Always and forever the bad guy. Ki más?”

– háborgott Andi a közösségi oldalon, utalván ezzel arra, hogy semmi gond a párkapcsolatával, csupán el tudja választani a munkát a magánélettől.

Fotó: Instagram

A Ripost megkereste Tóth Andit, ám sem ő, sem a menedzsere nem reagált a hívásokra.





 





Ezeket olvastad már?
Katalin hercegné mindig is Diana útját járta, videón a bizonyíték

Katalin hercegné mindig is Diana útját járta, videón a bizonyíték

Gondoltad volna? Nagyot fordult a világ a Sztárban Sztár leszek! énekesével

Gondoltad volna? Nagyot fordult a világ a Sztárban Sztár leszek! énekesével

Mint egy igazi hercegnő – Berki Mazsi megmutatta, milyen fantasztikusan néz ki estélyi ruhában

Mint egy igazi hercegnő – Berki Mazsi megmutatta, milyen fantasztikusan néz ki estélyi ruhában

Újabb részletek láthattak napvilágot Katalin hercegné betegségét illetően

Újabb részletek láthattak napvilágot Katalin hercegné betegségét illetően

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás