RETRO RÁDIÓ

Rengetegen aggódnak érte, így van most Bodrogi Gyula





A Kossuth-díjas színművész a nyarat aktív pihenéssel tölti. Bodrogi Gyula már alig várja, hogy a következő évadban újult erővel térjen vissza a színpadra.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.06.28.
Jobbulást

Bodrogi Gyula öt hete kétszer is kórházba került, és a gyors orvosi ellátásnak köszönhetően két nap után kikerült a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika intenzív osztályáról – számolt be róla két hete a Bors, miután otthonában meglátogatták a lábadozó színművészt, aki mellett párja, Angéla 24 órás felügyeletben van.

A 88 éves Bodrogi Gyula barátja és kollégája, Haumann Péter június 17-i temetésén még bottal jelent meg, és a felvételeket látva sokan aggódtak a színművészért.

Bodrogi Gyula viszont csak nevet ezen, és a Bors érdeklődésére szeretné meg­nyugtatni közönségét, hogy egyre jobban érzi magát, és alig várja, hogy ismét munkába állhasson.

Már bot nélkül járok, de ha mellettem van, bizton­ság­érzetet nyújt nekem. Egyre jobban érzem magam! Most is éppen egy wellness-szállodában vagyok csütörtökig, ahol masszázst és kezelést kapok. Rengeteget pihenek még a nyáron – hangsúlyozta a színművész, aki hozzáfűzte, hogy nagyon sok aggódó üzenetet és szeretetet kapott közönségétől az elmúlt napokban, és ezúton is szeretné megköszönni az érdeklődést.

Egy színész számára a közönsége a legfontosabb, nagyon hálás vagyok a rengeteg érdeklődő és féltő telefonért. Szeretném elmondani, hogy nagyon jól érzem magam, és napról napra javul az állapotom. A nyarat még pihenéssel töltöm, hogy a következő évadban újult erővel térhessek vissza a színpadra – mondta Bodrogi Gyula a Borsnak, és elárulta, hogy több barátja is meglátogatja majd az elkövetkezendő napokban.

Nem vagyok az a típus, aki szereti a semmittevést. Így a nyarat is már aktívabban töltöm majd, persze betartva az orvosaim utasításait – mesélte hallhatóan jókedvűen a színész.

Nincs egyedül

Molnár Piroska munkáit is úgy alakították, hogy a színművésznő a botja ellenére is tudjon dolgozni. Külön segítője is van, hogy bármikor kézhez kaphassa eszközét. Legutóbb az emberek Haumann Péter temetésén is bottal láthatták a színművésznőt.





Ezeket olvastad már?
Hoppá: Palvin Barbi nekivetkőzött, özönlenek a kommentek

Hoppá: Palvin Barbi nekivetkőzött, özönlenek a kommentek

Megműtötték a TV2 dögös énekesét

Megműtötték a TV2 dögös énekesét

Itt a friss lista, ők a világ leggazdagabbjai

Itt a friss lista, ők a világ leggazdagabbjai

A Next Top Model Hungary versenyzője döntést hozott: Az volt a taktikám, hogy nem fogom elolvasni a kommenteket

A Next Top Model Hungary versenyzője döntést hozott: Az volt a taktikám, hogy nem fogom elolvasni a kommenteket

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás