Kiderült, ki halt meg a Nyerő páros forgatásán: "Fel sem fogom, hogyan történhetett ez"

halál Nyerő páros RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nyerő páros forgatásán lett rosszul egy stábtag. Hiába érkezett gyorsan a szakszerű segítség, nem tudták megmenteni a férfi életét. Az operatőr a 40-es éveiben járt.

Az RTL Klub műsorának hétfői forgatásán a gyártó partnercég egyik munkatársa váratlanul rosszul lett. A helyszínen tartózkodott ügyeletes orvos azonnal megkezdte az ellátást, majd a helyszínre érkező rohamkocsi is bekapcsolódott az életmentésbe, de a gyors és szakszerű segítség ellenére sem sikerült megmenteni a stábtag életét - közölte korábban az RTL Klub. Azóta kiderült, hogy egy 40-es éveiben járó operatőr lett minden előjel nélkül rosszul.

Egy operatőr vesztette életét Forrás: Shutterstock

Barna egy kisgyereket hagyott hátra, valamint a feleségét. A családja összetört, de a stáb tagjait is nagyon megviselte az eset. Az operatőr egyik barátja, Beatrix elárulta a Blikknek, hogy a családban nem ez volt az első szomorú haláleset.

"A családban a férfiak nem éltek sokáig. Barna édesapja, Tamás ötvenévesen kapott agyvérzést, tíz évvel később temették el. Majd a bátyja, Ádám halt meg minden előjel nélkül. Egyszer csak összeesett, az édesanyja karjai közt halt meg. Most meg szegény Barna... Fel sem fogom, hogyan történhetett ez. Úgy tudom, nem volt beteg, bár pár éve volt egy pici problémája, abba is hagyta azonnal a dohányzást. Tavaly ősszel temette el az édesanyját, egyedül maradt a családban. A legnagyobb boldogsága a kisfia volt, ő volt a mindene. Amikor csak lehetett vele volt. Szegény kisfiú, apa nélkül kell felnőnie. Barna fantasztikus ember volt, az elvesztése mindannyiunkat megrendített" - mondta a barát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.