Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fogyássztori: így dobott le 25 kilót terhessége után Kitti

default user icon
MME
Fogyni mindig nagy kihívás, különösen, ha jelentős túlsúllyal küzd az ember, és az egészsége a tét. Sokan jól tudják, hogy bele kellene vágniuk, de hiányzik az a bizonyos kezdő lökés. Új sorozatunkkal, reméljük, ezt sikerül megadnunk nekik: minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban. Most következzen Németh Kitti története, aki 25 kilótól szabadult meg.

Németh Kitti 30 éves, egy 3,5 éves kislány édesanyja. Bár terhessége előtt sosem volt túlsúlyos, a szoptatási idő végére felkúszott rá 30 kiló. „Éreztem, hogy alig tudok sétálni, fájnak a lábaim, nagyon fáradékony lettem, nem éreztem jól magam a bőrömben”- meséli Kitti.

A döntés

„Tavaly nyár elején láttam, hogy Schobert Norbi felkarolta Rácz Gézát. Követtem a történetét és csodáltam a kitartását. Figyeltem a termékeket, amiket Norbi vitt neki, és láttam, fogyni lehet úgy is, hogy nem vonunk meg magunktól semmit.”

Géza kitartása mellett betegsége is motiválta arra, hogy belekezdjen a diétába. „Én sajnos szklerózis multiplex beteg vagyok. Nem tett jót nekem, hogy gyorsan híztam ilyen sokat, ezért elhatároztam, én is kipróbálom a Norbi Update termékeket. 90 kiló voltam akkor. Hetente mértem magam, és meglepetésemre nagyon gyorsan mentek le rólam a kilók. Most ott tartok, hogy kb. 10 hónap alatt 25 kilót fogytam.”

A siker kulcsa

„Nagyon szeretem a Norbi Update termékeket, semmiről nem kell lemondjon az ember ahhoz, hogy megszabaduljon a kilóktól. Mindenkinek ajánlom!”

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek