A szakértő elárulta: ezért nem esik teherbe Solti Ádám felesége, Berni

Forrás: TV2 -
lombikprogram Solti Bernadett gyermekáldás Solti Ádám szakértő sikertelen terhesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Solti Ádám májusban teregette ki a szennyest, és mindenkit sokkolt a hírrel, hogy egykoron szeretőt tartott a felesége mellett, a nőtől pedig nemrég gyermeke is született. A hír sokkolta a rajongókat, ugyanis a házaspár évek óta dédelgetett álma, hogy szülők legyenek. Egy párterapeuta most elárulta, mi állhat a sikertelen terhességek hátterében. 

Néhány héttel ezelőtt az egész országot sokkolta a hír, miszerint Solti Ádám felesége mellett évekig szeretőt tartott, akitől gyermeke is született. A színész felesége, Berni úgy döntött, hogy megbocsát férjének és a történtek ellenére közösen folytatják tovább az útjukat.

A házaspárról tudni lehet, hogy hosszú ideje szeretnének családot alapítani, Berni már túl van több lombikkezelésen, eddig azonban nem jártak sikerrel.

Dr. Droppa Lászlóné család- és párterápiás tanácsadó úgy gondolja, hogy a labilis kapcsolat lehet az oka annak, hogy eddig nem volt sikeres egyetlen lombikprogram sem. Facebook-oldalán leírta, mi állhat a probléma hátterében.

A szakértő elárulta: ezért nem esik teherbe Solti Ádám felesége, Berni Forrás: TV2

"Megszólalt bennem a párkapcsolati szakember, mivel ez napjainkban aktuálisabb téma, mint valaha, és Berniék kapcsán talán tudok segíteni a hasonló helyzetben lévőkön. A nők empátiás készségükkel már jóval korábban megéreznek, olyan dolgokat, amelyekről tudati szinten még nincs tapasztalatuk, de az agyuk már vészhelyzetbe kapcsolt, és nem engedi az utód létrejöttét"

- magyarázza a szakértő, aki szerint a házaspár között komoly gondok lehetnek, ami miatt sikertelenek a próbálkozások. A terapeuta azt is kifejtette, hogy a lelki okok nagy mértékben gátolhatják a teherbeesés sikerességét.

Azt tanácsolja, hogy érdemes szakemberhez fordulni a lombikprogramok ideje alatt is, hogy a lelki sérülések ne befolyásolhassák a kezelés hatékonyságát - szúrta ki a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.